جهان‌خودرو

فراخوان سوزوکی و فولکس واگن

شماره روزنامه: ۲۱۰۵ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۱۰۵۵۶ خودرو

شرکت خودروسازی فولکس واگن کشور آلمان ۱۵ هزار و ۹۰۲ دستگاه از خودروهای مدل روتان را به دلیل احتمال آتش گرفتن حین تصادف، به کارخانه فراخواند.

فراخوان سوزوکی و فولکس واگن

شرکت خودروسازی فولکس واگن کشور آلمان ۱۵ هزار و ۹۰۲ دستگاه از خودروهای مدل روتان را به دلیل احتمال آتش گرفتن حین تصادف، به کارخانه فراخواند. این شرکت که بزرگ‌ترین خودروساز قاره اروپا است، اعلام کرد: این خودروها در فاصله سال‌های ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۰ میلادی تولید و به بازار آمریکا صادر شده‌اند.

در همین زمان، همچنین شرکت خودروسازی سوزوکی‌موتورز ژاپن نیز خبر از فراخواندن تولیداتش در بازار آمریکا و اروپا داد.این خودروساز دلیل فراخواندن ۴۶ هزار و ۵۹۷ دستگاه از خودروهای مدل ویتارا XL۱۱ را نقص در سیستم کمربند ایمنی آنها ذکر کرد. سوزوکی و فولکس واگن اعلام کردند از نیمه دوم ژوئن سال ۲۰۱۰ میلادی دارندگان این خودروها می‌توانند تولیداتشان را برای تعمیر به کارخانه باز گردانند.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن