نارضایتی مرکل از تعلل در واگذاری اوپل

شماره روزنامه: ۱۸۷۹ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۵۷۰۵۹۳ خودرو

دولت آلمان به دلیل اینکه جنرال موتورز در مورد وضعیت دو برند اروپایی اوپل /واکسهال تصمیم‌گیری نمی‌کند ابراز ناخرسندی کرد و تاکید کردکه مسایل سیاسی نباید در یک تصمیم گیری اقتصادی تاثیر گذار باشد‌.<br>

نارضایتی مرکل از تعلل در واگذاری اوپل

دولت آلمان به دلیل اینکه جنرال موتورز در مورد وضعیت دو برند اروپایی اوپل /واکسهال تصمیم‌گیری نمی‌کند ابراز ناخرسندی کرد و تاکید کردکه مسایل سیاسی نباید در یک تصمیم گیری اقتصادی تاثیر گذار باشد‌.

نخست وزیر کشور آلمان تاکید کرد تعلل بیشتر در واگذاری این برند نادرست است و نباید به دلایل مختلف منافع اقتصادی و سیاسی ناشی از این واگذاری را نادیده گرفت. انگلا مرکل نخست وزیر این کشور اروپایی در مصاحبه ای با شبکه تلویزیونی zdf گفت:« اوضاع این شرکت‌ها واقعا نگران کننده است و باید هر چه سریعتر در این مورد تصمیم گیری شود‌. برای کارگران شرکت‌های خودروسازی و فعالان در بخشهای مختلف اوپل و واکهسال هر روز اهمیت دارد و بی توجهی می‌تواند زندگی انسان‌ها را تحت تاثیر قرار دهد.»

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن