توافق کرایسلر و نیسان

شماره روزنامه: ۱۴۳۴ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۵۴۵۶۱۴ خودرو

براساس توافق امضا شده بین شرکت نیسان موتور ژاپن و شرکت کرایسلر آمریکا قرار است طرف ژاپنی برای کرایسلر، خودروهای کوچک و کم مصرفی بسازد که تحت برند کرایسلر در آمریکا عرضه می‌شوند.<br>کرایسلر با وجود پیش‌بینی‌هایی که از احتمال رکود بازار خودرو در آمریکای شمالی طی سال‌های ۲۰۰۸ و ۲۰۰۶ حکایت دارند، تاکنون با دو شرکت پژو و نیسان برای تولید خودروهای ارزان قیمتی که تحت برند کرایسلر در ایالات متحده عرضه می‌شوند، قرارداد همکاری امضا کرده است. <br>در چارچوب توافقنامه امضا شده نیسان برای کرایسلر خودروی کوچک که حجم موتوری در حدود ۸/۱ لیتر خواهد داشت را در اواسط سال‌جاری میلادی تولید می‌کند.

توافق کرایسلر و نیسان

براساس توافق امضا شده بین شرکت نیسان موتور ژاپن و شرکت کرایسلر آمریکا قرار است طرف ژاپنی برای کرایسلر، خودروهای کوچک و کم مصرفی بسازد که تحت برند کرایسلر در آمریکا عرضه می‌شوند.

کرایسلر با وجود پیش‌بینی‌هایی که از احتمال رکود بازار خودرو در آمریکای شمالی طی سال‌های ۲۰۰۸ و ۲۰۰۶ حکایت دارند، تاکنون با دو شرکت پژو و نیسان برای تولید خودروهای ارزان قیمتی که تحت برند کرایسلر در ایالات متحده عرضه می‌شوند، قرارداد همکاری امضا کرده است.

در چارچوب توافقنامه امضا شده نیسان برای کرایسلر خودروی کوچک که حجم موتوری در حدود ۸/۱ لیتر خواهد داشت را در اواسط سال‌جاری میلادی تولید می‌کند.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن