کمیسیون اقتصادی موافق تزریق پول به خودروسازی

شماره روزنامه: ۲۷۶۵ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۵۱۹۰۳۷ خودرو

خبرگزاری موج - عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: بیشتر اعضای این کمیسیون با پرداخت تسهیلات به خودروسازان داخلی موافق هستند.<br>سید ناصر موسوی لارگانی نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی، با بیان این مطلب اظهار کرد: صنعت خودرو زمینه اشتغال بسیاری از جوانان این مرز و بوم را فراهم کرده و لزوم حمایت از این صنعت در برهه حساس کنونی بیش از پیش احساس می‌شود.

خبرگزاری موج - عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: بیشتر اعضای این کمیسیون با پرداخت تسهیلات به خودروسازان داخلی موافق هستند.

سید ناصر موسوی لارگانی نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی، با بیان این مطلب اظهار کرد: صنعت خودرو زمینه اشتغال بسیاری از جوانان این مرز و بوم را فراهم کرده و لزوم حمایت از این صنعت در برهه حساس کنونی بیش از پیش احساس می‌شود. وی افزود: صنعت خودرو با توجه به ارتباط با صنایع مختلف و همچنین تعامل با قطعه سازی در استان‌های دیگر، از نقش مهمی در ارتقای روند صنعتی و اقتصادی کشور برخوردار است و حمایت از این صنعت موجب پیشرفت‌های مختلف در اقتصاد کشور خواهد شد.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، در خصوص پرداخت تسهیلات به خودروسازان تاکید کرد: بیشتر اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با پرداخت تسهیلات در برهه حساس کنونی موافق هستند و در کنار این بسیاری از نمایندگان مجلس نیز خود را مدافع صنعت بزرگی همچون صنعت خودروسازی می‌دانند و تمام تلاش خود را برای حمایت از این بخش به‌کار می‌گیرند.

موسوی لارگانی در پایان خاطرنشان کرد: دفاع از خودروسازی کشور از مهم‌ترین عوامل در حمایت از تولید ملی، کار و سرمایه ایرانی است و مسوولان باید در حمایت از این صنعت گام‌های خود را بیش از گذشته بردارند.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن