تعطیلی کارخانه اصلی فولکس واگن

شماره روزنامه: ۱۶۷۸ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۸۴۳۴۰ خودرو

شرکت خودروسازی فولکس واگن بزرگ‌ترین شرکت خودروسازی اروپا نیز در حال تجربه شرایط سختی است. فولکس واگن در نظر دارد سه هفته کارخانه اصلی خود را تعطیل کند و این تعطیلی با تعطیلات کریسمس در اواخر سال ۲۰۰۸ میلادی آغاز می‌شود. <br>

تعطیلی کارخانه اصلی فولکس واگن

شرکت خودروسازی فولکس واگن بزرگ‌ترین شرکت خودروسازی اروپا نیز در حال تجربه شرایط سختی است. فولکس واگن در نظر دارد سه هفته کارخانه اصلی خود را تعطیل کند و این تعطیلی با تعطیلات کریسمس در اواخر سال ۲۰۰۸ میلادی آغاز می‌شود.

کارخانه اصلی این شرکت ۴هزارو ۴۰۰ کارمند دارد و با تعطیل شدن این کارخانه حقوق کارمندان و کارگران آن پرداخت خواهد شد. شرکت AUDI برند لوکس شرکت فولکس واگن نیز اعلام کرد در پاسخ به بحران موجود در بازار خودرو، کارخانه‌های خود را یک هفته تعطیل می‌کند. قرار بر این است این تعطیلی نیز از کریسمس آغاز شود و یک هفته به طول بیانجامد.

فولکس واگن اعلام کرد در میان شرکت‌های خودروسازی آلمان بیشترین آسیب اقتصادی در اثر بحران به این شرکت وارد شده است و در صورتی که دولتمردان آلمان برای حل مشکل چاره‌ای نیندیشند خودروسازی آلمان با مشکلات جدی مواجه می‌شود.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن