رویداد

ورود بیش‌از ۱۰ هزار خودروی خارجی از گمرک هرمزگان

شماره روزنامه: ۱۶۱۵ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۷۱۰۰۵ خودرو

خبرگزاری مهر- ناظر گمرکات هرمزگان گفت: در پنج ماهه اول سال‌جاری ۱۰‌هزار و ۸۶۵ دستگاه خودرو از سه گمرک بندرشهید رجایی، بندر شهید باهنر و بندرلنگه به کشور وارد شده است. <br>

خبرگزاری مهر- ناظر گمرکات هرمزگان گفت: در پنج ماهه اول سال‌جاری ۱۰‌هزار و ۸۶۵ دستگاه خودرو از سه گمرک بندرشهید رجایی، بندر شهید باهنر و بندرلنگه به کشور وارد شده است.

ناصر کاویانی با بیان این مطلب اظهار داشت: از مجموع ۱۰‌هزار و ۸۶۵دستگاه خودروی وارداتی به کشور در پنج ماهه ابتدایی سال‌جاری تعداد هشت‌هزار و ۴۸ دستگاه از بندرشهید رجایی، دو‌هزار و ۷۸۰ دستگاه از بندر شهید باهنر و ۳۷ دستگاه از بندرلنگه در غرب استان هرمزگان بوده است.

وی بیان داشت: میزان حقوق ورودی وصول شده از واردات این تعداد خودرو به کشور معادل یک‌هزار و ۱۶۸میلیارد و ۹۲۷میلیون و ۴۸۷‌هزار ریال بوده که در مقایسه با سال قبل از نظر تعداد ۲۲درصد و از نظر حقوق ورودی وصول شده ۱۴‌درصد رشد نشان می‌دهد.

کاویانی اظهار داشت: عمده خودروهای وارداتی از کشورهای ژاپن، آلمان، کره و چین بوده است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن