خبر

رشد ۵ درصدی تولید خودرو در مردادماه

شماره روزنامه: ۱۶۰۹ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۶۹۷۸۷ خودرو

روابط عمومی وزارت صنایع و معادن- طی مردادماه سال ۸۷ تعداد ۸۳هزار و ۸۰۵ دستگاه انواع خودروی سواری با رشد ۵درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل توسط خودروسازان داخلی کشور تولید شده است.<br>

روابط عمومی وزارت صنایع و معادن- طی مردادماه سال ۸۷ تعداد ۸۳هزار و ۸۰۵ دستگاه انواع خودروی سواری با رشد ۵درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل توسط خودروسازان داخلی کشور تولید شده است.

براساس این گزارش و به نقل از دفتر اداره کل ماشین‌سازی و نیروی محرکه وزارت صنایع و معادن در این مدت تعداد ۶۷ هزار و ۹۸۱ دستگاه خودروی سواری تولید شده که بیشترین آنها شامل: پراید نسیم و صبا به تعداد ۱۳ هزار و ۳۳۳ دستگاه، پراید مونتاژ نسیم و صبا (پارس‌خودرو) بالغ بر ۱۱هزار و ۱۸۹ دستگاه، پژو ۴۰۵ انژکتوری به تعداد ۷هزار و ۶۰۸ دستگاه، پژو روآ به تعداد ۶ هزار و ۲۵۷ دستگاه است.

نسیم و صبای گازسوز: بالغ بر ۵هزار و ۸۰۸ دستگاه پراید مونتاژ نسیم و صبای گازسوز (پارس‌خودرو) بالغ بر ۵هزار و ۷۳۴ دستگاه، پژو ۲۰۶ به تعداد ۳ هزار و ۹۶۵ دستگاه، پژو پارس ۳هزار و ۵۷۰ دستگاه تولید شده است.

این گزارش حاکی است: در این مدت خودرو تندر ۹۰ در شرکت ایران‌خودرو به تعداد هزار و ۵۲۹ دستگاه و در شرکت پارس‌خودرو به تعداد هزار و ۱۶۳ دستگاه تولید شده است.بنابراین گزارش: بیشترین خودروی تولیدی در گروه‌های مختلف خودروسازی شامل: گروه وانت بالغ بر ۱۲هزار و ۶۸۰ دستگاه، گروه کامیون به تعداد هزار و ۷۷۸ دستگاه، گروه خودروهای دو دیفرانسیل به تعداد۶۶۱ دستگاه، در گروه خودروهای ون ۳۴۷ دستگاه و در گروه مینی‌بوس ۱۸۴ دستگاه است.در این گزارش آمده است: تعداد اتوبوس تولیدی در مردادماه سال‌جاری بالغ بر ۱۷۴ دستگاه بوده است.همچنین براساس گزارش این دفتر، طی ۵ماه ابتدای سال ۸۷ تعداد ۴۵۷هزار و ۴۷۷ دستگاه انواع خودرو یک درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال گذشته توسط خودروسازان داخلی کشور تولید شده است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن