رایزنی فورد بر سر ولوو

شماره روزنامه: ۱۵۶۳ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۶۰۷۰۶ خودرو

شرکت خودروسازی فورد که تا پیش از این تاکید داشت رغبتی به فروش سهام ولوو ندارد، به ظاهر اخیرا مذاکراتی برای واگذاری ولوو به شرکت نیسان داشته است. <br>

رایزنی فورد بر سر ولوو

شرکت خودروسازی فورد که تا پیش از این تاکید داشت رغبتی به فروش سهام ولوو ندارد، به ظاهر اخیرا مذاکراتی برای واگذاری ولوو به شرکت نیسان داشته است.

دور اول مذاکرات نمایندگان فورد و رنو اواخر سال گذشته میلادی برگزار شد که به دلیل اختلاف نظر شدید بر سر قیمت نهایی مذاکرات خیلی زود متوقف شد. در دور اخیر مذاکرات موضوع فروش ولوو با جدیت بیشتری دنبال شده است، اگرچه مشخص نیست آیا دو طرف به توافق در این زمینه دست یافته‌اند یا نه.

همچنین گفته می‌شود فورد مذاکرات مشابهی با شرکت دنگ‌فنگ موتورز چین در همین رابطه داشته است. مارک توبی، سخنگوی فورد این خبرها را تکذیب کرده است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن