همکاری پژو و میتسوبیشی در روسیه

شماره روزنامه: ۱۵۱۴ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۵۰۸۳۴ خودرو

براساس توافق امضا شده بین شرکت پژو فرانسه و شرکت ژاپنی میتسوبیشی دو طرف با قراردادی مشترک اقدام به احداث یک واحد تولیدی در منطقه لوگا به فاصله ۱۸۰کیلومتری مسکو، پایتخت روسیه می‌کنند.

همکاری پژو و میتسوبیشی در روسیه

براساس توافق امضا شده بین شرکت پژو فرانسه و شرکت ژاپنی میتسوبیشی دو طرف با قراردادی مشترک اقدام به احداث یک واحد تولیدی در منطقه لوگا به فاصله ۱۸۰کیلومتری مسکو، پایتخت روسیه می‌کنند. گفته می‌شود دو طرف برای اجرای این هدف به دنبال شریکی بومی در روسیه هستند تا از این بابت هزینه‌های ساخت واحد تولیدی موردنظر در روسیه را تا حد امکان کاهش دهند. دو طرف بر سر کلیات طرح به اتفاق‌نظر دست یافته‌اند و در حال بررسی راهکارهای اجرایی آن هستند.

هدف از ایجاد این واحد تولیدی در روسیه، بومی کردن محصولات و افزایش حضور دو شرکت میتسوبیشی و پژو در بازار جذاب این کشور عنوان شده است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن