محصول جدید بنز در راه است

شماره روزنامه: ۲۶۳۳ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۴۶۹۲۴ خودرو

قرار است شرکت آلمانی مرسدس بنز شاسی بلند جدیدی را با نام GLA روی پلت‌فرم مشابه خودروی کلاس A جدید تولید کند.<br>اگرچه هنوز هیچ تاییدیه رسمی از سوی مرسدس بنز منتشر نشده است، اما برخی افراد آگاه بر این باورند که به زودی خودرویی جدید از این شرکت با نام GLA تولید خواهد شد. <br>به گفته این افراد که نخواسته اند نامشان ذکر شود، GLA روی پلت‌فرم مشترکی با کلاس A و کلاس B تولید خواهد شد و از لحاظ اندازه با خودروهای کلاس B برابر خواهد بود. از مهم‌ترین رقبای فعلی GLA می‌توان به نیسان نجیوک، اوپل واکس‌هال موکا، فورد اسپرت و پژو ۲۰۰۸ اشاره کرد.

محصول جدید بنز در راه است

قرار است شرکت آلمانی مرسدس بنز شاسی بلند جدیدی را با نام GLA روی پلت‌فرم مشابه خودروی کلاس A جدید تولید کند.

اگرچه هنوز هیچ تاییدیه رسمی از سوی مرسدس بنز منتشر نشده است، اما برخی افراد آگاه بر این باورند که به زودی خودرویی جدید از این شرکت با نام GLA تولید خواهد شد.

به گفته این افراد که نخواسته اند نامشان ذکر شود، GLA روی پلت‌فرم مشترکی با کلاس A و کلاس B تولید خواهد شد و از لحاظ اندازه با خودروهای کلاس B برابر خواهد بود. از مهم‌ترین رقبای فعلی GLA می‌توان به نیسان نجیوک، اوپل واکس‌هال موکا، فورد اسپرت و پژو ۲۰۰۸ اشاره کرد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن