جهان‌خودرو

استخدام طراح سابق BMW در هیوندایی

شماره روزنامه: ۲۵۴۱ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۳۱۹۲۹ خودرو

شرکت خودروسازی هیوندایی موتورز کره جنوبی «کریستوفر چپمن» را به عنوان طراح استخدام کرد. <br>وی که سال‌های سال سابقه همکاری با شرکت بی ام و را داشته است و طراحی خودروهای سری x۵ بی ام و را نیز انجام داده است، یکی از شناخته شده ترین طراحان خودرو در دنیا است. <br>پیوستن وی به مجموعه هیوندایی می‌تواند تحول بزرگی در محصولات برند هیوندایی ایجاد کند و محبوبیتش را در میان مصرف کنندگان بیشتر و بیشتر کند. هم اکنون هیوندایی پر فروشترین برند خودروسازی آسیایی در بازار آمریکا و اروپا است.

استخدام طراح سابق BMW در هیوندایی

شرکت خودروسازی هیوندایی موتورز کره جنوبی «کریستوفر چپمن» را به عنوان طراح استخدام کرد.

وی که سال‌های سال سابقه همکاری با شرکت بی ام و را داشته است و طراحی خودروهای سری x۵ بی ام و را نیز انجام داده است، یکی از شناخته شده ترین طراحان خودرو در دنیا است.

پیوستن وی به مجموعه هیوندایی می‌تواند تحول بزرگی در محصولات برند هیوندایی ایجاد کند و محبوبیتش را در میان مصرف کنندگان بیشتر و بیشتر کند. هم اکنون هیوندایی پر فروشترین برند خودروسازی آسیایی در بازار آمریکا و اروپا است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن