فروش ۷ میلیون هیوندایی - کیا

شماره روزنامه: ۲۴۹۳ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۲۳۵۳۱ خودرو

شرکت خودروسازی هیوندایی - کیا موتورز کشور کره جنوبی پیش بینی کرد در سال ۲۰۱۲ میلادی هفت میلیون دستگاه خودرو در دنیا به فروش می‌رساند. <br>طبق گزارش‌های موجود رشد تقاضا برای این برند در آمریکا و دیگر کشورهای توسعه یافته دنیا عامل اصلی رشد آن در سال‌های گذشته بود. دلیل اصلی رشد تقاضا برای این برند در سال‌های اخیر قیمت مناسب محصولات آن در بازار جهانی و در مقایسه با دیگر رقبای آنها بوده است.<br>این دو برند کره‌ای بزرگترین رقیب تویوتا در بازار آمریکا هستند و فروش آنها در این کشور بیش از چهار درصد در سال گذشته رشد کرد.

فروش 7 میلیون هیوندایی - کیا

شرکت خودروسازی هیوندایی - کیا موتورز کشور کره جنوبی پیش بینی کرد در سال ۲۰۱۲ میلادی هفت میلیون دستگاه خودرو در دنیا به فروش می‌رساند.

طبق گزارش‌های موجود رشد تقاضا برای این برند در آمریکا و دیگر کشورهای توسعه یافته دنیا عامل اصلی رشد آن در سال‌های گذشته بود. دلیل اصلی رشد تقاضا برای این برند در سال‌های اخیر قیمت مناسب محصولات آن در بازار جهانی و در مقایسه با دیگر رقبای آنها بوده است.

این دو برند کره‌ای بزرگترین رقیب تویوتا در بازار آمریکا هستند و فروش آنها در این کشور بیش از چهار درصد در سال گذشته رشد کرد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن