قرارداد ال-۹۰ ثابت کرد سرمایهگذاران خارجی به فضای اقتصادی ایران اطمینان دارند
به گزارش خبرگزاری «فارس» به نقل از نشریه اقتصادی مید، امضای قرارداد تولید سالانه ۲۵۰هزار دستگاه خودروی ال-۹۰ در ایران میان شرکت رنوی فرانسه و شرکت توسعه صنعت اتومبیل ایران مهمترین قرارداد منعقده در این کشور پس از طرح موضوع فعالیتهای هستهای و بالا گرفتن تنشها میان تهران و واشنگتن در این خصوص است.
امضای این قرارداد که بر اساس آن شرکت رنوی فرانسه میبایست دومیلیارد دلار در ایران سرمایهگذاری کند از تحولات بسیار مثبت در عرصه اقتصاد ایران پس از طرح فعالیتهای هستهای این کشور بوده و حکایت از آن دارد که بهرغم تشدید تنشها میان ایران و آمریکا سرمایهگذاران خارجی همچنان نسبت به فضای اقتصادی ایران اعتماد و اطمینان دارند.
مید، پیشبینی کرده است این قرارداد باعث ورود سرمایهگذاران خارجی بیشتر به ایران خواهد شد. بر اساس گزارش مید، قرارداد ال-۹۰ از نظر شرایط خود یکی از سودمندترین قراردادهای منعقده برای ایران در حوزه صنعت است. صادرات ۲۰درصد تولیدات ال-۹۰ به خارج از ایران و همچنین تولید حداقل ۵۰درصد از قطعات ال-۹۰ در داخل ایران از جمله شرایط مطلوب ایران در این قرارداد است. در راستای اجرای این قرارداد تاکنون سفارش ساخت ۶۰۰میلیون دلار قطعه به قطعه سازان داخلی ارائه شده است. هزینه هر خودروی ال-۹۰، ۸۵۴۴دلار برآورد شده است.