افت فروش ماروتی سوزوکی

شماره روزنامه: ۲۳۵۱ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۰۱۲۲۴ خودرو

گروه خودرو- ماروتی سوزوکی، بزرگ‌ترین خودروساز هند اعلام کرد: اگر چه از نرخ رشد این شرکت کاسته شده، ولی باز هم فروش ماه آوریل ۴/۴ درصد افزایش یافته و به بیش از ۹۷ هزار دستگاه رسیده است.

گروه خودرو- ماروتی سوزوکی، بزرگ‌ترین خودروساز هند اعلام کرد: اگر چه از نرخ رشد این شرکت کاسته شده، ولی باز هم فروش ماه آوریل ۴/۴ درصد افزایش یافته و به بیش از ۹۷ هزار دستگاه رسیده است. فروش داخلی این شرکت در مدت سپری شده آوریل با ۹/۸ درصد رشد به ۸۷ هزار دستگاه رسید که در مقایسه با فروش ۸۰ هزار دستگاهی مدت مشابه سال گذشته رشد خوبی را نشان می‌دهد.

صادرات ماروتی سوزوکی در طی این ماه ۱/۲۳ درصد کاهش یافت و در مقایسه با مقدار ۱۳ هزار دستگاهی سال گذشته به ده‌هزار دستگاه رسید.

فروش خودروهای کوچک و شاسی بلند در این مدت به ترتیب ۸/۱ درصد و ۵/۶۹ درصد کاهش یافت و هر کدام به کم تر از ۵۷ هزار دستگاه و ۲۱۷ دستگاه رسید.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن