کاهش تولید ژاپنی‌ها در چین

شماره روزنامه: ۲۷۹۸ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۹۸۵۳۱ خودرو

مشکلات خودروسازان ژاپنی در چین همچنان ادامه دارد. به دلیل ادامه اختلاف مرزی چین و ژاپن و تداوم احساسات ضد ژاپنی در چین فروش خودروسازان ژاپنی همچنان پایین است و به همین دلیل تولید آنها در ماه اکتبر حتی بسیار کمتر از چند ماه گذشته بوده است. <br>تولید تویوتا در این ماه به نسبت ماه اکتبر سال گذشته ۶۱ درصد، نیسان ۴۴ درصد و هوندا ۵۴ درصد کاهش داشته است. این در حالی است که تولید این سه خودروساز در ماه سپتامبر به ترتیب ۴۲، ۲۰ و ۲۱ درصد کمتر از سال گذشته بوده است. مدیران سه خودروساز بزرگ ژاپنی می‌گویند نمی‌دانند این بحران تا چه زمانی ادامه می‌یابد، اما به هر حال از همین حالا سطح انتظارات و پیش‌بینی‌های خود را برای چند ماه ابتدایی سال جدید میلادی پایین آورده‌اند.

کاهش تولید ژاپنی‌ها در چین

مشکلات خودروسازان ژاپنی در چین همچنان ادامه دارد. به دلیل ادامه اختلاف مرزی چین و ژاپن و تداوم احساسات ضد ژاپنی در چین فروش خودروسازان ژاپنی همچنان پایین است و به همین دلیل تولید آنها در ماه اکتبر حتی بسیار کمتر از چند ماه گذشته بوده است.

تولید تویوتا در این ماه به نسبت ماه اکتبر سال گذشته ۶۱ درصد، نیسان ۴۴ درصد و هوندا ۵۴ درصد کاهش داشته است. این در حالی است که تولید این سه خودروساز در ماه سپتامبر به ترتیب ۴۲، ۲۰ و ۲۱ درصد کمتر از سال گذشته بوده است. مدیران سه خودروساز بزرگ ژاپنی می‌گویند نمی‌دانند این بحران تا چه زمانی ادامه می‌یابد، اما به هر حال از همین حالا سطح انتظارات و پیش‌بینی‌های خود را برای چند ماه ابتدایی سال جدید میلادی پایین آورده‌اند.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن