جهان‌خودرو

فروش سهام پژو به روس‌ها

شماره روزنامه: ۲۷۳۸ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۹۵۹۵۵ خودرو

به گفته یکی از مقامات رسمی پژو-سیتروئن، خودروساز فرانسوی قصد دارد بخش اعظم سهام کارخانه جفکو را به شرکت راه‌آهن روسیه بفروشد. <br>شرکت روسی که در واقع شرکتی دولتی است در ازای ۷۵ درصد از سهام کارخانه جفکو که خودروهای سنگین تولید می‌کند، حدود یک میلیارد یورو به پژو- سیتروئن پرداخت می‌کند. در پی بحران مالی حوزه یورو و کاهش تقاضا برای خودرو در این منطقه، پژو متحمل ضررهای هنگفتی شد. خودروساز بزرگ فرانسوی در ماه فوریه امسال اعلام کرد قصد دارد بخشی از دارایی‌هایش را به فروش برساند و ظاهرا راه‌آهن روسیه بهترین پیشنهاد را برای خرید جفکو ارائه کرده است. جفکو در ۳۲ کشور دنیا بیش از ۱۰ هزار کارمند و کارگر دارد. راه‌‌آهن روسیه برای نهایی کردن این خرید به تایید دولت روسیه نیازمند است.

فروش سهام پژو به روس‌ها

به گفته یکی از مقامات رسمی پژو-سیتروئن، خودروساز فرانسوی قصد دارد بخش اعظم سهام کارخانه جفکو را به شرکت راه‌آهن روسیه بفروشد.

شرکت روسی که در واقع شرکتی دولتی است در ازای ۷۵ درصد از سهام کارخانه جفکو که خودروهای سنگین تولید می‌کند، حدود یک میلیارد یورو به پژو- سیتروئن پرداخت می‌کند. در پی بحران مالی حوزه یورو و کاهش تقاضا برای خودرو در این منطقه، پژو متحمل ضررهای هنگفتی شد. خودروساز بزرگ فرانسوی در ماه فوریه امسال اعلام کرد قصد دارد بخشی از دارایی‌هایش را به فروش برساند و ظاهرا راه‌آهن روسیه بهترین پیشنهاد را برای خرید جفکو ارائه کرده است. جفکو در ۳۲ کشور دنیا بیش از ۱۰ هزار کارمند و کارگر دارد. راه‌‌آهن روسیه برای نهایی کردن این خرید به تایید دولت روسیه نیازمند است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن