کاهش کیفیت خودروهای آمریکایی

شماره روزنامه: ۲۶۷۶ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۹۴۴۲۱ خودرو

موسسه جی‌دی پاور در گزارش اخیر خود در مورد کیفیت خودروهای موجود در بازار خودرو آمریکا اعلام کرد کیفیت محصولات آمریکایی در سال گذشته کاهش زیادی پیدا کرده است که دلیل آن تلاش برندها برای تولید خودروهای ارزان قیمت است. <br>در سال گذشته تنها برندی که موفق به ارتقای کیفی محصولاتش شد برند جی‌ام بود که توانست جایگاه خود را در رتبه‌بندی این سازمان دو درجه ارتقا دهد. در سال ۲۰۱۱ میلادی با کیفیت‌ترین خودرو موجود در بازار آمریکا خودروهای تولید بی‌ام‌و بودند که کمترین نقص را داشتند و ایمنی سرنشینان در حین رانندگی‌های طولانی با این خودرو بسیار بالا بود.

کاهش کیفیت خودروهای آمریکایی

موسسه جی‌دی پاور در گزارش اخیر خود در مورد کیفیت خودروهای موجود در بازار خودرو آمریکا اعلام کرد کیفیت محصولات آمریکایی در سال گذشته کاهش زیادی پیدا کرده است که دلیل آن تلاش برندها برای تولید خودروهای ارزان قیمت است.

در سال گذشته تنها برندی که موفق به ارتقای کیفی محصولاتش شد برند جی‌ام بود که توانست جایگاه خود را در رتبه‌بندی این سازمان دو درجه ارتقا دهد. در سال ۲۰۱۱ میلادی با کیفیت‌ترین خودرو موجود در بازار آمریکا خودروهای تولید بی‌ام‌و بودند که کمترین نقص را داشتند و ایمنی سرنشینان در حین رانندگی‌های طولانی با این خودرو بسیار بالا بود.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن