تویوتای ارزان در هند

شماره روزنامه: ۱۰۴۸ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۸۴۵۲۰ خودرو

حداکثر طی ۱۸ ماه آینده تاسیسات تولیدی تویوتا در هند آماده بهره‌برداری شده و این شرکت بلافاصله تولید نوعی خودروی کوچک را در این کشور آغاز می‌کند.<br>به گفته یکی از مدیران ارشد تویوتا، این شرکت خودرویی را مختص بازار هند طراحی کرده که قیمت مناسبی داشته و به لحاظ فنی محصولی رقابتی است. تویوتا امید دارد با آغاز عرضه این محصول بتواند ۱۰درصد بازار هند را در اختیار بگیرد و به همین جهت در حال توسعه شبکه فروش و عرضه خدمات پس از فروش خود در این کشور است. تویوتا با هدف کاهش هزینه‌های حمل و نقل قطعات این محصول به تاسیسات تولیدی خود اقدام به احداث خطوط راه‌آهن اختصاصی کرده است.

تویوتای ارزان در هند

حداکثر طی ۱۸ ماه آینده تاسیسات تولیدی تویوتا در هند آماده بهره‌برداری شده و این شرکت بلافاصله تولید نوعی خودروی کوچک را در این کشور آغاز می‌کند.

به گفته یکی از مدیران ارشد تویوتا، این شرکت خودرویی را مختص بازار هند طراحی کرده که قیمت مناسبی داشته و به لحاظ فنی محصولی رقابتی است. تویوتا امید دارد با آغاز عرضه این محصول بتواند ۱۰درصد بازار هند را در اختیار بگیرد و به همین جهت در حال توسعه شبکه فروش و عرضه خدمات پس از فروش خود در این کشور است. تویوتا با هدف کاهش هزینه‌های حمل و نقل قطعات این محصول به تاسیسات تولیدی خود اقدام به احداث خطوط راه‌آهن اختصاصی کرده است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن