افزایش توان تولیدی ایسوزو - ۲۲ مرداد ۸۵

شماره روزنامه: ۱۰۲۹ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۸۱۷۵۷ خودرو

شرکت خودروسازی ایسوزو ژاپن اعلام کرده به زودی مجموعه تولیدی جدید را در ژاپن احداث می‌کند که تولید خودرو در این شرکت را تقویت می‌کند.<br>به گفته مدیران ارشد سوزوکی، تاسیسات جدید سالانه قادر به تولید ۲۴۰هزار دستگاه خودرو خواهند بود که بیشتر روی تولید خودروهای ساب‌کامپکت چون swift متمرکز خواهد شد.<br>هدف از افزایش توان تولید سوزوکی پاسخ دادن به افزایش قابل توجه تقاضا برای محصولات کم‌مصرف به دلیل رشد قیمت بنزین عنوان شده است. براساس بیانیه سوزوکی روند اجرایی احداث این کارخانه از پاییز سال‌جاری میلادی آغاز شده و احتمالا تا اوایل سال ۲۰۰۸ میلادی آماده بهره‌برداری می‌شود.

افزایش توان تولیدی ایسوزو - ۲۲ مرداد ۸۵

شرکت خودروسازی ایسوزو ژاپن اعلام کرده به زودی مجموعه تولیدی جدید را در ژاپن احداث می‌کند که تولید خودرو در این شرکت را تقویت می‌کند.

به گفته مدیران ارشد سوزوکی، تاسیسات جدید سالانه قادر به تولید ۲۴۰هزار دستگاه خودرو خواهند بود که بیشتر روی تولید خودروهای ساب‌کامپکت چون swift متمرکز خواهد شد.

هدف از افزایش توان تولید سوزوکی پاسخ دادن به افزایش قابل توجه تقاضا برای محصولات کم‌مصرف به دلیل رشد قیمت بنزین عنوان شده است. براساس بیانیه سوزوکی روند اجرایی احداث این کارخانه از پاییز سال‌جاری میلادی آغاز شده و احتمالا تا اوایل سال ۲۰۰۸ میلادی آماده بهره‌برداری می‌شود.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن