فاز جدید رسوایی فولکس در اتریش

شماره روزنامه: ۴۱۰۹ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۱۱۱۰۸۴۳ خودرو

<p> <strong>دنیای اقتصاد:</strong> سخنگوی بخش اقتصادی و فساد دادستانی اتریش اعلام کرد دو شرکت و روسایشان به اتهام تقلب، جرائم زیست‌محیطی و جرائم مالی مرتبط با رسوایی تقلب فولکس‌واگن در میزان انتشار گازهای آلاینده تحت بازرسی قرار دارند. </p> <p> به گزارش خبرگزاری رویترز، سخنگوی بخش اقتصادی و فساد دفتر دادستانی اتریش گفت: این تحقیقات ماه‌هاست که جریان دارد و احتمالا تا چند سال ادامه خواهد داشت. او از ذکر نام شرکت‌ها و افراد درگیر در این تحقیقات خودداری کرد. این در شرایطی است که دفتر ضد تقلب اروپا نیز اعلام کرده در مورد این مساله که فولکس‌واگن از وام‌های صندوق‌های اتحادیه اروپا و بانک سرمایه‌گذاری اروپا برای توسعه ابزار تقلب استفاده کرده است یا خیر تحقیقاتی انجام داده و توصیه‌های قضایی خود را در اختیار دادستانی آلمان قرار داده است. </p>

فاز جدید رسوایی فولکس در اتریش

دنیای اقتصاد: سخنگوی بخش اقتصادی و فساد دادستانی اتریش اعلام کرد دو شرکت و روسایشان به اتهام تقلب، جرائم زیست‌محیطی و جرائم مالی مرتبط با رسوایی تقلب فولکس‌واگن در میزان انتشار گازهای آلاینده تحت بازرسی قرار دارند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، سخنگوی بخش اقتصادی و فساد دفتر دادستانی اتریش گفت: این تحقیقات ماه‌هاست که جریان دارد و احتمالا تا چند سال ادامه خواهد داشت. او از ذکر نام شرکت‌ها و افراد درگیر در این تحقیقات خودداری کرد. این در شرایطی است که دفتر ضد تقلب اروپا نیز اعلام کرده در مورد این مساله که فولکس‌واگن از وام‌های صندوق‌های اتحادیه اروپا و بانک سرمایه‌گذاری اروپا برای توسعه ابزار تقلب استفاده کرده است یا خیر تحقیقاتی انجام داده و توصیه‌های قضایی خود را در اختیار دادستانی آلمان قرار داده است. در سپتامبر ۲۰۱۵ فاش شد فولکس‌واگن در میزان انتشار گازهای آلاینده خودروهای دیزلی تقلب کرده است و این موتورها بیش از حد مجاز گازهای سمی منتشر می‌کنند.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن