نیسان آبی با پیشرانه جدید می‌آید

شماره روزنامه: ۵۸۶۱ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۰۱۵۵۶۴ خودروسازان

سایپا نیوز: معاونت توسعه محصول شرکت زامیاد از عرضه انواع وانت‌های SVP و SVPD زامیاد با پیشرانه ارتقا‌ یافته M۲۴ پلاس ساخت شرکت مگاموتور خبر داد.

نیسان آبی با پیشرانه جدید می‌آید

بابک مصدق گفت: با هدف مدیریت هرچه بهتر مصرف سوخت و کنترل آلاینده‌های خروجی از اگزوز خودرو، ضمن استفاده از کاتالیست جدید، پیاده‌سازی سیستم مدیریت موتور‌(EMS) انواع وانت زامیاد با پروتکل شبکه CAN در دستور کار قرار گرفت و کالیبراسیون موتور با ECU جدید ساخت داخل، نهایی شد.مصدق با اشاره به سایر تغییرات موتور M۲۴ پلاس نسبت به موتور Z۲۴، افزود: در موتور M۲۴ پلاس از دریچه گاز برقی استفاده می‌شود، همچنین برای ارتقای کیفی وانت نیسان با پیشرانه جدید، مسیر برگشت سوخت از ریل به باک حذف شده است.

این تغییرات باعث می‌شود موتور M۲۴ پلاس، در قیاس با موتور Z۲۴ کنترل دقیق‌تری برای میزان مصرف سوخت و آلایندگی داشته باشد که در نهایت با کاهش مصرف سوخت منجر به ارتقای موتور از استاندارد یورو۴ به یورو۵ می‌شود. او ادامه داد: تولید وانت‌های SVP و SVPD شرکت زامیاد با پیشرانه بهبود یافته M۲۴ پلاس آغاز شده و در سبد محصولات شرکت قرار گرفته است.

این موتور به سفارش شرکت زامیاد و با تکیه بر دانش فنی مهندسان شرکت مگاموتور طراحی و تولید شده است.

 

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن