شماره روزنامه ۶۱۲۳
|
آرشیو روزنامه شماره ۶۱۲۳ دنیای اقتصاد

اخبار خبر - روزنامه شماره ۶۱۲۳

  • مذاکرات ایران و عربستان تنش‌ها را متوقف می‌کند؟

    دنیای اقتصاد: وزیر خارجه ایران که دیپلماسی فعال منطقه‌ای را برای همراه کردن همسایگان با یک رویکرد دیپلماتیک فراگیر در خصوص متوقف کردن جنگ اسرائیل در لبنان و غزه در دستور کار قرار داده، در تور منطقه‌ای خود به عربستان و قطر، تلاش کرد به این مهم دست یابد. سید‌عباس عراقچی پس از تبادل نظر مهم با ولیعهد و وزیرخارجه عربستان در عصر چهارشنبه ۱۸ مهر درخصوص توقف تجاوزات اسرائیل و همراه کردن ریاض با رویکرد دیپلماتیک حل منازعه، روز پنج‌شنبه در دیدار نخست‌وزیر و وزیرخارجه قطر در خصوص مسائل منطقه رایزنی‌های مهمی را انجام داد. دوحه همچنان نقش مهمی در مذاکرات آتش‌بس و میانجی‌گری میان اسرائیل و حماس دارد.
  • عزم پزشکیان و پوتین برای توافق راهبردی

    دنیای اقتصاد: مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری روز پنج‌شنبه در جریان سفری دو روزه و در چهارمین سفر خارجی خود به ترکمنستان رفت‌. او که به دعوت «سردار بردی محمداف» رئیس‌جمهور ترکمنستان و برای شرکت در مراسم بزرگداشت سالگرد مختومقلی فراغی عازم عشق‌آباد شده بود، طی دو روز گذشته علاوه بر دیدار با مقامات این کشور با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه نیز دیدار و گفت‌وگو کرد. پزشکیان در این دیدار، ارتباط ایران و روسیه را صمیمانه و راهبردی توصیف و ابراز امیدواری کرد سند راهبردی مشارکت ایران و روسیه، در جریان حضور در اجلاس بریکس در روسیه، نهایی شود.
  • آمریکا تحت فشار اعراب خلیج فارس

    دنیای اقتصاد: همزمان با شدت گرفتن تنش‌‌‌ها بین ایران و اسرائیل و نگرانی در خصوص بروز یک جنگ گسترده‌‌‌، سه منبع خلیج فارس به رویترز گفتند که کشورهای حاشیه خلیج فارس در حال لابی‌‌‌گری با واشنگتن هستند تا اسرائیل را از حمله به سایت‌‌‌های نفتی ایران منع کند، زیرا نگران هستند که تاسیسات نفتی‌‌‌شان در صورت تشدید درگیری، زیر آتش نیروهای نیابتی تهران قرار بگیرند.
  • تاکید مسکو و واشنگتن بر غیرنظامی بودن برنامه هسته‌‌‌ای ایران

    دنیای‌اقتصاد: سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه عملی کردن تهدیدها علیه تاسیسات هسته‌‌‌ای ایران را «اقدام تحریک‌‌‌آمیز جدی» دانسته و گفت که هیچ نشانه‌‌‌ای از فعالیت‌‌‌های نظامی در برنامه هسته‌‌‌ای ایران وجود ندارد. به گزارش «ایسنا»، لاوروف گفت که اجرایی کردن تهدیدها علیه تاسیسات برنامه هسته‌‌‌ای صلح‌‌‌آمیز ایران یک اقدام تحریک‌‌‌آمیز جدی محسوب خواهد شد. اظهارات لاوروف در پی این مطرح می‌شود که گمانه‌‌‌زنی‌‌‌هایی در برخی رسانه‌‌‌ها درباره حمله رژیم صهیونیستی به تاسیسات هسته‌‌‌ای ایران در تلافی عملیات «وعده صادق ۲» از سوی ایران علیه اراضی اشغالی مطرح شده است. همچنین به گزارش «ایرنا»، دو مقام آمریکایی در گفت‌‌‌وگو با خبرگزاری رویترز اعلام کردند که واشنگتن همچنان معتقد است که با وجود تحولات اخیر در خاورمیانه، ایران تصمیمی برای ساخت سلاح هسته‌‌‌ای نگرفته است. این اظهارات که از سوی یکی از مقامات ارشد دولت جو بایدن و دفتر مدیر اطلاعات ملی (ODNI) آمریکا مطرح شده، علاوه بر اظهارات علنی اوایل هفته جاری است که ویلیام برنز رئیس سازمان سیا مطرح کرده‌بود. ویلیام برنز در اوایل هفته جاری گفته بود که هیچ شواهدی در دست نیست که ایران قصد تغییر در برنامه هسته‌‌‌ای خود به سمت برنامه‌‌‌های نظامی را داشته باشد.
  • قالیباف با سوغات شاهنامه در دوشنبه

    دنياي اقتصاد: محمد‌باقر قالیباف، رئیس مجلس چهارشنبه هفته گذشته همراه با یک هیات پارلمانی، به دوشنبه پایتخت تاجیکستان سفر کرد‌. سفر قالیباف به تاجیکستان به دعوت رستم امامعلی و محمدطاهر ذاکرزاده روسای مجالس ملی و نمایندگان تاجیکستان و با هدف تحکیم روابط پارلمانی و تسهیل ارتقای روابط اقتصادی، فرهنگی و سیاسی بین دو کشور صورت گرفت‌. رئیس مجلس در این سفر دو روزه با رستم امامعلی رئیس مجلس ملی، محمدطاهر ذاکر‌زاده رئیس مجلس نمایندگان و امامعلی رحمان رئیس‌جمهور تاجیکستان دیدار و گفت‌وگو کرد.
  • توضیح سردار دقیقی در مورد غیبت فرماندهان در صحنه‌های عمومی

    سردار حسین دقیقی، مشاور عالی فرمانده کل سپاه، وضعیت رژیم صهیونیستی را شکننده توصیف کرد و گفت: در روزهای اخیر بحث‌ها و شایعاتی پیرامون غیبت فرماندهان عالی‌رتبه نظامی به‌ویژه سردار اسماعیل قاآنی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در صحنه‌های عمومی نظیر نماز جمعه مطرح شده است. وی گفت: این مساله باعث گمانه‌زنی‌های گسترده‌ای در فضای رسانه‌ای و سیاسی ایران شده است و دشمن که امپراتوری رسانه‌ای دارد، هر روز شایعات جدید درست می‌کند و بنابراین ما بر اساس یک استراتژی عقلانی رفتار می‌کنیم.
  • دولت با دیابتی‌ها آشتی می‌کند؟

    دنياي‌اقتصاد: وعده دولت قبل در حوزه درمان و سلامت به افراد دیابتی برای «تحت پوشش قرارگرفتن هزینه تهیه نوار تست قند خون»، بدون عملیاتی شدن به زمین دولت چهاردهم پرتاب شد. به گزارش «دنیای‌اقتصاد»، افراد دیابتی از نوع دیابت نوع یک، ماهانه بخش قابل‌توجهی از سبد هزینه‌های ضروری زندگی را صرف خرید «نوار تست قندخون» می‌کنند. دیابتی‌های نوع یک، گروهی از افراد دیابتی هستند که روزانه لازم است «حداقل ۳ بار تزریق انسولین» داشته باشند. تزریق انسولین یا عدم تزریق به موقع در این گروه باعث «نوسان شدید قند خون» می‌شود و آنچه می‌تواند از این اتفاق ناگوار جلوگیری کند، «کنترل و پایش مرتب قندخون» از طریق نوار تست است. دیابتی‌های نوع یک براساس توصیه پزشکان لازم است در حالت بهینه، هر دو ساعت یکبار و در بدترین حالت، روزانه ۶ بار قندخون خود را کنترل کنند تا از پایین‌بودن یا بالابودن سطح آن اطلاع یابند و با انسولین نسبت به «تنظیم سطح قندخون در حد نرمال» اقدام کنند.
  • دکه - ۱۴۰۳/۰۷/۲۱

    روزنامه کیهان در گزارشی بار دیگر از پیوستن به FATF انتقاد کرد و نوشت: چرا FATF مساله مردم در هیچ کشور دیگری نیست، اما غرب‌گرایان آن را تبدیل به مساله عمومی کرده و هر چندوقت یک‌بار برای تسلیم مطلق فشار می‌آورند؟ آیا آنها ماموران نیابتی غرب برای انسداد مسیر دور زدن و بی‌اثر کردن تحریم‌ها هستند؟ آیا آنها هم مثل غرب ناراحتند که ایران توانست در دولت شهید رئیسی مجددا صادرات نفت سقوط کرده به کمتر از ۳۰۰هزار بشکه را به یک‌میلیون و ۵۰۰هزار بشکه افزایش دهد، واکسن وارد کند و مردم را در مقابل کرونا واکسینه نماید و رشد اقتصادی بالای ۵درصد را بدون برجام و FATF به ثبت برساند؟ غرب‌گرایان چرا نمی‌گویند که فقط ۳۸ کشور عضو FATF هستند و بحث تعهد سپردن به آن از سوی ایران، پس از گروکشی غرب در برجام باب شد؟! روزنامه شرق در گزارشی با عنوان «مانتوی زنان مساله است، فساد نه» به ماجرای اعتراض نمایندگان به مانتوی تیم ملی فوتبال زنان ایران و پرونده فساد در فوتبال پرداخت.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر