سخنگوی دولت در بازدید از گروه رسانهای «دنیای اقتصاد»:
استقلال و محتوایعلمی «دنیایاقتصاد» باعث مرجعیت این رسانه شده است
به گزارش خبرنگار گروه آنلاین روزنامه «دنیایاقتصاد»، فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت چهاردهم در نشست با مدیران گروه رسانهای «دنیایاقتصاد» که به میزبانی علیرضا بختیاری، مدیرمسوول این گروه رسانه ای برگزار شد، در خصوص اهمیت توجه به بخشخصوصی و نقش کلیدی آن در توسعه و پیشرفت کشور، گفت: واقعیت آن است که اقتصاد دولتی باعث بروز و تشدید مشکلات متعدد برای بخشهای مختلف شده و در بسیاری از موارد، مسیر رشد و توسعه را مختل کرده است؛ اما در مقابل «بخشخصوصی» خدمات ارزشمندی بهوجود آورده است و هر چقدر ما در دولت از شرکتهای غیردولتی و فعالیت آنها حمایت و موانع تولید را از جلوی پای آنها برطرف کنیم، باعث تقویتشان میشویم که همین تقویت بخشخصوصی، به تقویت عزت ملی میانجامد.
سخنگوی دولت در عین حال تاکید کرد، بخشخصوصی به دنبال سود متعارف است و اگر غیر از این باشد، فعالیت اقتصادی مولد شکل نخواهد گرفت.
مهاجرانی در ادامه صحبتهای خود به «نقش دنیایاقتصاد» در فضای رسانهای کشور اشاره کرد و گفت: استقلال این گروه رسانهای و محتوای علمی که در «دنیایاقتصاد» به چاپ میرسد، باعث شده این رسانه در حوزههای مختلف، «مرجع» باشد؛ به نحوی که تفاوت رسانه بخشخصوصی مثل «دنیایاقتصاد» با رسانههای دولتی در این است که بخشخصوصی تلاش میکند به گونهای تولید خدمات داشته باشد که «زیان» اتفاق نیفتد؛ اما رسانه دولتی حتی در شرایط زیان نیز به دلیل ملاحظات متعددی که دارد باز مقاومت میکند و به راه خود ادامه میدهد.
سخنگوی دولت چهاردهم در نشست با مدیران گروه رسانهای «دنیایاقتصاد» درباره «اکوایران» نیز گفت: فعالیت اکو ایران به شدت جذاب است و اینکه یک رسانه بتواند به این شکل کار کند، حکایت از اثرگذاری آن در جامعه دارد.
علت «ناترازیها» مردم نیستند، دولت است
فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت در ادامه، ضمن تأکید بر لزوم تغییرات ساختاری در سیاستگذاریهای اقتصادی، گفت: «اینکه ما در حال حاضر با ناترازی روبهرو هستیم و بخشی از آن به استفاده مردم از وسایل پرمصرف برمیگردد، ارتباطی به مردم ندارد و تقصیر متوجه آنها نیست بلکه اشکال به سیاستگذاریهای اشتباه دولتها و قیمتگذاری دستوری در حوزه انرژی برمیگردد.»
«دنیایاقتصاد» مدافع اقتصاد رقابتی است
در ابتدای این نشست، علیرضا بختیاری، مدیر مسوول گروه رسانهای «دنیایاقتصاد»، با تشریح اصول حاکم بر تولیدات این گروه رسانهای، گفت: «دنیایاقتصاد» از همان ابتدای فعالیت خود به اصول مشخص و چارچوبهای معینی پایبند بوده و در این مسیر تلاش کردیم مدافع «اقتصاد رقابتی» و «فعالیت سالم بخشخصوصی» باشیم.
در این نشست، حسن نمکدوست، مشاور مدیرمسئول گروه رسانهای «دنیایاقتصاد» نیز از سخنگوی دولت خواست، موضوع «تقویت رسانههای بخش خصوصی و اعتماد به آنها» مورد توجه دولت چهاردهم قرار بگیرد.
وی گفت: تا به حال کدام رئیسجمهور ایران مصاحبهای اختصاصی با روزنامهای داخلی داشته است؟ این در حالی است که روزنامههایی مانند «دنیای اقتصاد» میتوانند پلتفرمهای قدرتمندی برای انتقال پیام باشند؛ میدانیم تغییر سنت کار سختی است، اما پیشنهاد من این است که آقای مسعود پزشکیان یک مصاحبه تصویری با «اکوایران» شبکه تلویزیونی متعلق به گروه رسانهای «دنیایاقتصاد» داشته باشد.
پویا جبلعاملی، سردبیر روزنامه «دنیای اقتصاد» نیز در این نشست با اشاره به شرایط فعلی دولت و چالشهای اقتصادی و سیاسی کشور، گفت: مقامات دولتی نیز همچون فعالان اقتصادی و عموم مردم نسبت به وضع موجود، انتقاد دارند؛ اما به نظر میرسد هیچ کدام از مدیران راهحل مشخصی ارائه نمیدهد یا اگر راهحلی وجود دارد، شجاعت و جسارت بیان آن را ندارند.
وی افزود: ما دیگر در دورهای نیستیم که بتوانیم «حل مشکلات» را به آینده پرتاب کنیم و زمان بخریم؛ بلکه دولت باید فوراً راهحلهای واقعی و استراتژیک ارائه دهد.
مهدی نوروزیان، سردبیر اکوایران نیز به اهمیت نگاه ملی در فضای اقتصادی و رسانهای اشاره کرد و گفت: یکی از مشکلات امروز ما، کمبود مدیران تصمیمگیر با رویکردهای ملی و رؤیای ایرانی است. رؤیایی که بتواند ایران را به کشوری آزاد و توسعهیافته تبدیل کند. آزادی به معنای واقعی کلمه، آزادیای که از دخالتها و خطاهای گذشته عاری باشد. این رؤیا همان چیزی است که بسیاری از افراد در بخش خصوصی دنبال میکنند.