شماره روزنامه ۶۱۲۲
|
آرشیو روزنامه شماره ۶۱۲۲ دنیای اقتصاد

اخبار خبر - روزنامه شماره ۶۱۲۲

  • عراقچی چه پیامی به ریاض مخابره کرد؟

    دنیای اقتصاد: وزیر امور خارجه که عصر دیروز چهارشنبه تور چند روزه خود به منطقه را از عربستان آغاز کرد، با استقبال مقامات سعودی وارد ریاض شد. هدف اصلی عراقچی از سفر به پادشاهی عربستان و دیدار با فیصل بن‌فرحان، همتای سعودی، رایزنی در مورد تحولات اخیر در لبنان و غزه و تلاش برای پایان دادن به حملات اسرائیل در منطقه است. در دیدار عراقچی با همتای سعودی، آخرین تحولات روابط دوجانبه نیز مورد بحث و رایزنی قرار گرفت. سخنگوی وزارت امور خارجه که در این سفر حضور دارد، در شبکه ایکس نوشت: وزیر امور خارجه، گفت‌وگوهای مفید و سازنده‌‌‌ای با همتای عربستانی خود، امیر فیصل بن فرحان، در خصوص آخرین تحولات منطقه به‌ویژه غزه داشتند. طرفین خواستار توقف جنگ علیه غزه و لبنان و رساندن هرچه سریع‌‌‌تر کمک‌‌‌های انسان‌‌‌دوستانه به آوارگان شدند.
  • ‌معمای همسان‌سازی

    دنیای اقتصاد: به دنبال انتقادهای نمایندگان مجلس درباره عدم اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان، روزگذشته رئیس مجلس از اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان از مهرماه درپی توافق با رئیس‌جمهور خبرداد. همزمان رئیس سازمان برنامه نیز اعلام کرد این موضوع در جلسه دولت تصویب شد و با ابلاغ، احکام صادر خواهد شد. همزمان نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در گفت‌وگو با «دنیای‌اقتصاد» تاکید کرد برای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی مقرر شد دولت بدهی خود را به این سازمان پرداخت کند تا همسان‌سازی از این محل انجام شود.
  • پرستاران بین زمین و آسمان

    دنياي اقتصاد- فاطمه علي‌اصغر: طاقت پرستاران از فروردین امسال چنان طاق شد که چاره‌ای ندیدند جز اعتراض و اعتصاب. مطالبات آنها صریح بود؛ هر آنچه در خانه ملت به تصویب‌ رسیده، باید اجرایی شود. با این وجود نزدیک ۱۷ سال است که هیچ‌کس صدای آنها را نشنیده است. این اعتراضات همزمان شد با تغییر دولت سیزدهم. با این حال وزیر بهداشت دولت جدید به آنها وعده داد که به زودی بسیاری از مطالبات پرستاران محقق می‌شود.
  • فرصت از دست رفته همکاری با تهران

    دنیای اقتصاد: همزمان با آماده شدن اسرائیل برای پاسخ به عملیات موشکی بالستیک هفته گذشته ایران، مقامات دولت جو بایدن بیش از هر زمان دیگری نگران هستند که پای ایالات متحده به یک جنگ همه‌جانبه بین دو طرف باز شود. مایکل کراولی در مطلبی برای نیویورک‌تایمز نوشت، این یکی از انفجاری‌‌‌ترین لحظات برای ایران و ایالات متحده از زمان انقلاب اسلامی ایران در سال ۱۹۷۹ است و این ابهام را ایجاد کرده که اگر سیاست ایالات متحده در قبال ایران چند سال پیش، از همکاری محتاطانه به رویارویی خشمگینانه منحرف نمی‌‌‌شد، آیا این بحران کمتر قابل اشتعال می‌‌‌شد؟ این تغییر در مه ‌۲۰۱۸ اتفاق افتاد، زمانی که رئیس‌جمهور دونالد جی. ترامپ به طور ناگهانی از توافق هسته‌‌‌ای ایران خارج شد، توافقی که ۳سال قبل از آن توسط دولت باراک اوباما منعقد شد.
  • ایران برای عربستان راه‌سازی می‌کرد

    شاید کارشناس‌هایی را بعدا فرستادند؛ چون دیگر بعد از اینکه این قضیه روشن شد، این کارشناس‌ها خودشان می‌توانستند بیایند با وزارتخانه‌های مختلف با تایید دولت تماس بگیرند و کارشان را انجام بدهند. دیگر کسی کارشان نداشت؛ به من هم خبر می‌دانند، ولی ما کاری به کار آنها نداشتیم‌. خودشان کارشان را انجام می‌دادند.
  • دکه - ۱۴۰۳/۰۷/۱۹

    روزنامه سازندگی در گزارشی با تیتر «دخالت نابجا در تعیین استانداران» از فشار و مداخله برخی نمایندگان و احزاب سیاسی مخالف دولت برای انتخاب استانداران نوشت. روزنامه اعتماد در گزارشی با عنوان «عادی‌سازی «FATF» در شرایط ‌غیرعادی» گفت‌وگویی با محمد صدر و منصور حقیقت‌پور انجام داد‌. محمد صدر، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در این گفت‌وگو درباره طرح مجدد مساله بررسی پیوستن ایران به FATF گفت: طبیعتا وقتی آقای رئیس‌جمهور رسما از مجمع تشخیص مصلحت نظام درخواست بررسی این موضوع را داشته باشند، این مساله در دستورکار بررسی مجدد در مجمع قرار می‌گیرد.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر