شماره روزنامه ۶۱۱۴
|
آرشیو روزنامه شماره ۶۱۱۴ دنیای اقتصاد

اخبار خبر - روزنامه شماره ۶۱۱۴

  • اعلام همدردی با لبنان در خانه مقاومت

    دنیای اقتصاد: دفتر حزب‌الله در تهران این روزها پررفت‌وآمد و میزبان مقامات ارشد کشورمان است. بسیاری از مقامات دولتی و لشکری برای عرض تسلیت شهادت حسن نصرالله و اعلام همبستگی و همدردی با مقاومت و ملت لبنان به آنجا می‌روند.
  • صبر و بردباری حکیمانه

    دنیای اقتصاد: سخنگوی وزارت امور خارجه ایران با بیان اینکه کسی که در برابر امنیت ملی ایران بایستد پاسخ این اقدامات ماجراجویانه را دریافت می‌کند، تاکید کرد که صبر و بردباری جمهوری اسلامی حکیمانه است. ناصر کنعانی با بیان اینکه هیچ یک از اقدامات رژیم صهیونیستی بدون پاسخ نخواهد ماند، گفت: این رژیم برای جنایاتی که مرتکب شده است بدون توبیخ و تنبیه نخواهد ماند و ایران اقدامات متناسب و قاطع خودش را انجام خواهد داد. طولانی شدن برخی اقدامات به معنای نادیده گرفتن اقدامات متجاوزان نیست.
  • تندروها، سیاست و راهبرد را تعیین نمی‌کنند

    دنیای اقتصاد: شهادت سید‌حسن نصرالله و حوادث پس از آن باعث شد که برخی جریان‌های سیاسی، نهادهای حاکمیتی را مورد انتقاد و هجمه قرار دهند. این عده که به طیف سیاسی خاصی نیز وابسته هستند، در روزهای اخیر و در فضای مجازی به دلیل این جمله پزشکیان که ادعاهای سران آمریکا و کشورهای اروپایی که در ازای عدم پاسخ ایران به ترور شهید هنیه وعده آتش‌بس می‌دادند، تماما دروغ بود، دولت را متهم به خیانت کردند.
  • ساختمان سفید - ۱۴۰۳/۰۷/۱۰

    اظهار تاسف رئیس‌جمهور در قبال استاندارد دوگانه غرب: مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور صبح دوشنبه در مراسم‌های رسمی جداگانه‌ای، استوارنامه سفرای جدید سودان، دانمارک، نیجر، آلمان، قطر و نروژ را دریافت کرد.
  • راهبرد - ۱۴۰۳/۰۷/۱۰

    مراسم بزرگداشت شهید سیدحسن نصرالله در میدان امام حسین‌(ع): شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در بیانیه‌ای از برگزاری مراسم بزرگداشت شهید سیدحسن نصرالله، دبیرکل شهید حزب‌الله لبنان و سردار شهید حاج عباس نیلفروشان در میدان امام حسین‌(ع) در روز چهارشنبه خبر داد./ایلنا
  • دکه - ۱۴۰۳/۰۷/۱۰

    روزنامه جمهوری اسلامی دیروز در سرمقاله اصلی خود با عنوان «برای جبران این خسران بزرگ» نوشت: «فداکاری سیدحسن نصرالله به عنوان یک شیعه علی برای آزادی مردم سنی فلسطین از چنگ بی‌رحم‌ترین و خطرناک‌ترین دشمنان انسانیت، گران‌بهاترین متاع معنوی است که او به افکار عمومی امت اسلامی عرضه کرد و تاثیر آن با ریخته شدن خون پاکش در آینده نزدیک آشکار خواهد شد. ما اکنون انسان والامقامی با این ویژگی‌ها را از دست داده‌ایم. جای خالی چنین گوهر گران‌بهایی را نمی‌توان با شعارهای غیرواقعی پر کرد. راه درست این است که برای جبران این خسران بزرگ چاره‌اندیشی کنیم.»
  • سایه روشن - ۱۴۰۳/۰۷/۱۰

    خانه آیت‌الله طالقانی در آستانه ویرانی: آخرین تصاویر منتشر شده از خانه آیت‌الله محمود طالقانی، یکی از شناخته‌شده‌ترین چهره‌های انقلاب نشان می‌دهد که این خانه ۷۰ ساله در آستانه ویرانی کامل است. اگرچه این خانه در سال ۷۶ از سوی شهرداری خریداری و قرار بود تبدیل به خانه-موزه شود، اکنون ویرانه‌ای بیش نیست.
  • دولت بایدن از پاسخ ایران نگران است

    دنیای‌اقتصاد: تنش‌ها در خاورمیانه به نقطه جوش نزدیک شده است و «سی‌ان‌ان» و «پولیتیکو» نیز از نگرانی‌ها درخصوص وقوع جنگ گسترده در خاورمیانه گزارش داده‌اند. یک مقام آمریکایی یکشنبه شب به «سی‌ان‌ان» گفت که دولت بایدن نگران است که در پی شهادت سید حسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان توسط اسرائیل، اقدامی از سوی ایران طراحی شده باشد. به همین خاطر آمریکا در حال همکاری نظامی با اسرائیل است. این مقام آمریکایی افزود با تغییر وضعیت نظامی ایالات‌متحده در حال آماده شدن هستیم... دولت بایدن در اواسط آوریل، زمانی که ایران در پاسخ به تهاجم نظامی اسرائیل به کنسولگری ایران در سوریه، بیش از ۳۰۰ پهپاد و موشک را به سوی اسرائیل پرتاب کرد، دفاع چندجانبه از اسرائیل را هدایت کرد. این مقام آمریکایی از بیان اینکه چه نوع اقدامی از ایران انتظار می‌رود یا اقداماتی که ارتش آمریکا ممکن است انجام دهد، خودداری کرد.
  • ایران در قبال زنگزور چه کند؟

    فرزاد حسن‏‏‌زاده /کارشناس ارشد علوم سیاسی
    با وقوع جنگ دوم قره‌‌‌باغ در سال ۲۰۲۰ بین ارمنستان و جمهوری آذربایجان بار دیگر منطقه قفقاز جنوبی دچار یک بحران امنیتی جدی شد که باگذشت ۴سال از پایان جنگ نیز اثرات آن همچنان پابرجاست. در جنگ دوم قره‌‌‌باغ که جمهوری آذربایجان توانست در مدت ۴۴ روز ۷۰‌درصد اراضی خود را که در جنگ اول قره‌‌‌باغ به‌دست ارمنستان اشغال شده بود پس بگیرد و در تاریخ ۹ نوامبر ۲۰۲۰ نیز این دو کشور با میانجی‌گری روسیه توافق‌نامه را امضا کردند. در بند پایانی این توافق آتش‌‌‌بس به باز شدن مرز این دو کشور اشاره شده است و اینکه ارمنستان باید شرایط را برای ایجاد مسیری امن برای دسترسی سریع جمهوری آذربایجان به نخجوان فراهم کند. جمهوری آذربایجان و ترکیه همین بند آخر توافق آتش‌‌‌بس را بهانه‌‌‌ای قرار دادند تا ارمنستان را تحت‌‌‌فشار قرار دهند تا این کشور در نهایت مجبور شود اجازه احداث کریدور زنگزور را صادر کند. دولت ارمنستان بارها اعلام کرده است که در بند نهم توافق آتش‌‌‌بس تنها به مساله بازگشایی مرزها و راه‌‌‌ها اشاره شده نه به ایجاد کریدور زنگزور.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر