شماره روزنامه ۶۱۰۳
|
آرشیو روزنامه شماره ۶۰۷۵ دنیای اقتصاد

اخبار خبر - روزنامه شماره ۶۰۷۵

  • محرمانه‌های نشست جده

    دنیای اقتصاد: سی‌ان‌ان در گزارشی به نشست روز چهارشنبه سازمان همکاری اسلامی در جده پرداخت و دستاوردهای ایران در این گردهمایی، ذیل پاسخ به اسرائیل و ضرورت توقف آتش‌بس در غزه را بررسی کرد. همزمان «دنیای‌اقتصاد» نیز در گزارشی به خوانش بیانیه حمایتی ریاض از تهران پرداخته است.
  • دولت ائتلافی یا وفاق ملی؟

    دنیای اقتصاد: قراراست فردا لیست کابینه پیشنهادی مسعود پزشکیان به مجلس ارائه شود. براساس شنیده‌ها، نام برخی از وزرای دولت سیزدهم دراین لیست قرار دارد؛ خبری که با انتقادهای گسترده‌ای روبه‌رو شده است. این خبرها درحالی مطرح شده که رئیس‌جمهور چندی پیش ازنام دولتش با عنوان دولت وفاق ملی رونمایی کرد. «دنیای‌اقتصاد» در همین راستا با برخی از سیاسیون و نمایندگان مجلس گفت‌وگو کرده و نظر آنها را درباره مفهوم و الزامات وفاق ملی و تفاوتش با دولت ائتلافی جویا شده است.
  • چرا ریاض پشت تهران درآمد؟

    دنیای اقتصاد-کامران کرمی: همزمانی بیانیه محکومیت ترور اسماعیل هنیه و نقض حاکمیت جمهوری اسلامی ایران از سوی سازمان همکاری اسلامی در جده و وزارت خارجه عربستان در ریاض را باید یک رویداد مهم در روند روابط تهران با پادشاهی سعودی در منطقه پرتنش خاورمیانه دانست.
  • کلید پویایی تنش در خاورمیانه

    دنیای‌اقتصاد: ژنرال شاشی آستانا رئیس اندیشکده هندی USI ۹اوت در سایت مدرن دیپلماسی نوشت: مجموعه‌ای از حملات به فرماندهان مقاومت در تهران و بیروت، تنش‌ها را در خاورمیانه تشدید کرده است. توالی وقایع حاکی از استراتژی پیشرفته‌تر اسرائیلی‌ها در ترور فرماندهان گروه‌های متحد ایران است که تحت تاثیر روان‌پریشی انتقام‌جویانه قرار دارد که تاکنون اتخاذ شده است. توپ در حال حاضر در زمین ایران است که در حال ارزیابی گزینه‌ها برای پاسخ به ترور اسماعیل هنیه در خاک خود به‌عنوان میهمان است. اگرچه تبادلات موقت کمی بین حزب‌الله و اسرائیل و انتقام‌جویی در پایگاه آمریکایی پس از ترور صورت گرفته است، اما این تبادلات معمولی است؛ زیرا انتقام‌جویی بزرگ هنوز در راه است. حرکت بعدی ایران می‌تواند پویایی تشدید تنش در آینده را در منطقه شکل دهد.
  • وفاق علیه وفاق

    دنياي اقتصاد: مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری نام دولت خود را «دولت وفاق ملی» گذاشته است. در روزهای اخیر خبرهای غیر‌رسمی از کابینه منتشر شده که حکایت از حضور چند نفر از اعضای دولت سیزدهم در کابینه دولت چهاردهم دارد، همین امر باعث انتقادات گسترده در فضای مجازی شد. در همین حین انتقاداتی نسبت به مفهوم وفاق ملی مطرح شد و بسیاری انتخاب اعضای کابینه از میان گروه‌های سیاسی مختلف را مغایر با الزامات برقراری وفاق ملی دانستند. در همین راستا با دو نماینده مجلس و دو فعال سیاسی گفت‌وگو کردیم‌. آنها شرط لازم و کافی برای وفاق ملی را مورد بررسی قرار دادند. فرید موسوی عضو فراکسیون مستقلین مجلس می‌گوید وفاق ملی را به معنای حضور گروه‌های مختلف سیاسی که روزی با هم در تقابل و رقابت بودند نمی‌دانم. در مقابل هادی قوامی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس معتقد است که وفاق ملی یعنی حضور گروه‌های مختلف سیاسی که با دیدگاه دولت همراه هستند.
  • دکه - ۱۴۰۳/۰۵/۲۰

    روزنامه کیهان روز پنج‌شنبه ۱۸ مرداد، فردای روز خبرنگار تیتر یکی از گزارش‌های خود را زد: «روز خبرنگار بر شما اصلا مبارک نیست» در این مطلب به‌شدت از روزنامه‌های اصلاح‌طلب انتقاد کرده و آنها را زیر سوال برده است: «روزنامه‌های مدعی اصلاحات که در اغتشاشات ۱۴۰۱ با دروغ‌بافی و ترور نظام اسلامی، خوراک خبری رسانه‌های معاند را تامین می‌کردند و همزمان یارانه دولتی می‌گیرند، در روز خبرنگار، با بی‌شرمی تمام، تحمل نقد در دولت شهید رئیسی را وارونه‌نمایی کردند.»

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر