شماره روزنامه ۶۰۹۹
|
آرشیو روزنامه شماره ۶۰۵۶ دنیای اقتصاد

اخبار خبر - روزنامه شماره ۶۰۵۶

  • اعلان هشدار به تهرانی‌ها!

    دنیای‌اقتصاد: این روزها مسوولان و کارشناسان هشدار اپیدمی شدن تب دنگی را می‌دهند؛ تبی که عاملش پشه‌ای است به نام آئدس که در طلوع و غروب خورشید خون‌خواری می‌کند. آرتمیس رمضانی، عضو هیات علمی انستیتو پاستور ایران به «دنیای‌اقتصاد» می‌گوید: «این روزها با توجه به گسترش آئدس در گیلان و بخش‌هایی از مازندران امکان اینکه این پشه همراه مسافران به تهران بیاید، زیاد است.»
  • پیام ایران به آمریکا در نیویورک

    دنیای اقتصاد: یک رسانه سعودی با اشاره به سفر «علی باقری‌کنی» سرپرست وزارت امور خارجه ایران به نیویورک برای شرکت در اجلاس شورای امنیت سازمان ملل درباره فلسطین و اجلاس چندجانبه‌‌‌گرایی، جزئیاتی را درباره گفت‌‌‌وگوهای منطقه‌‌‌ای او مطرح کرد. روزنامه انگلیسی‌زبان عرب‌نیوز عربستان سعودی در این زمینه نوشت: باقری، یکی از مذاکره‌‌‌کنندگان هسته‌‌‌ای ارشد ایران در دو نشست مهم شرکت خواهد کرد، یکی درباره فلسطین و دیگری درباره چندجانبه‌‌‌گرایی. گفت‌‌‌وگوها درباره فلسطین بخشی از نشست «خاورمیانه» در ۱۷ ژوئیه (۲۷ تیر) خواهد بود و «تور وِنسلند» هماهنگ‌‌‌کننده ویژه «روند صلح خاورمیانه» نیز در آن حضور دارد.
  • کابینه شورای ۴۵۰ نفره

    دنیای اقتصاد: دولت چهاردهم برای انتخاب کابینه خود از روش جدیدی استفاده کرده است. بر این اساس برای انتخاب کابینه دولت با دستور پزشکیان، شورای راهبری تشکیل شد. پس از آن ۵ کارگروه سیاسی، اقتصادی، زیربنایی، فرهنگی و اجتماعی برای بررسی گزینه‌های پیشنهادی برای ارکان مختلف کابینه از اقلیت دینی و مذهبی، نخبگان دانشگاهی و تخصصی غیردانشگاهی، نمایندگان تشکل‌های تخصصی نظام‌های صنفی و سازمان‌های مردم نهاد، نمایندگان بخش خصوصی، وزرای ادوار، نمایندگان جبهه اصلاحات و اعضای ستاد مرکزی و استان‌ها تشکیل شد. کارگروه‌ها که از بیش از ۴۵۰ نفر تشکیل شده‌اند، تاکنون جلساتی را برگزار کرده‌اند.
  • چه کسی همه دانشجوهای ایرانی را می‌شناخت؟

    تفضلی وقتی می‌خواست با ما آشنا بشود، ترتیبی داد که هر سه نفرمان با همسرانمان که فرانسوی بودند، با او و خانمش شام بخوریم. دوره خیلی برای من جالب بود، برای اینکه اصولا پیش از آن، خیلی سرپرستی مایل نبود دانشجوهای ایرانی با فرانسوی‌ها یا به هر حال غیرایرانی‌ها ازدواج کنند؛ ولی او رفتار دیگری داشت و طرز برداشتش برایم خیلی جالب بود. بعد هم به مناسبتی من به لندن رفتم و در آنجا هم با او مقداری صحبت کردم و خیلی از او خوشم آمد. متوجه شدم تمام دوست‌های دوره جوانی یا جوان‌تری من را در ایران می‌شناسد و درباره‌شان صحبت می‌کند که درباره بعضی‌هایشان اینجا حرف زدیم؛ مثل داریوش همایون، فروهر و پزشک پور. همه اینها را می‌شناخت و در بعضی موارد حتی برایشان موقعیتی دست و پا کرده بود؛ او برای فروهر که در زندان بود، واسطه شده بود که آزادش کنند.
  • دکه - ۱۴۰۳/۰۴/۲۷

    یادداشت اصلی روزنامه کیهان روز پنج‌شنبه ۲۶ تیرماه به این سوال پرداخته که چرا اطرافیان پزشکیان «اسب زین‌شده» را «زمین سوخته» جا می‌زنند؟» در بخشی از این مطلب آمده: «دولت روحانی کشور را با شاخص فلاکت ۴۶درصدی به دولت سیزدهم تحویل داد. این یعنی دولت روحانی، کشور را با بدترین وضعیت شاخص فلاکت به دولت آینده تحویل داد. نکته قابل تامل اینجاست که طولانی‌ترین رشد اقتصادی منفی سه دهه اخیر در دولت روحانی رقم خورد.» نویسنده این مطلب در نهایت نتیجه‌گیری کرده است: «واقعیت این است که حساب جناب آقای پزشکیان، رئیس‌جمهور منتخب از حساب طیف افراطیون مدعی اصلاحات که برای دولت چهاردهم چنگ و دندان تیز کرده‌اند، جداست. پروژه عملیات روانی ذکرشده نیز در اتاق فکر افراطیون مدعی اصلاحات پخت و پز شده است.»
  • ترک مخاصمه

    دنیای‌اقتصاد: بعد از گذشت نزدیک به یک سال و نیم از تعلیق کار سفارت جمهوری آذربایجان در ایران، روز دوشنبه رسانه‌‌ها گزارش دادند که این سفارتخانه کار خود را در تهران دوباره از سر گرفته است. سفارت جمهوری آذربایجان در تهران پس از بیش از یک سال مذاکره دو کشور برای کاهش تنش‌‌ها، روز دوشنبه کار خود را از سر گرفت. یک منبع در سفارت جمهوری آذربایجان در تهران به آسوشیتدپرس گفت که فعالیت سفارت جمهوری آذربایجان در پایتخت ایران از سر گرفته شده است، اما تا زمانی که وزارت امور خارجه ایران این تحول را تایید نکند، به طور رسمی اعلام نخواهد شد. در عین حال وب‌سایت آذری news.az روز دوشنبه به نقل از وزارت امور خارجه آذربایجان گزارش داد که سفارت جمهوری آذربایجان در ایران در آدرس جدید در تهران کار خود را از سر گرفته است. این گزارش می‌‌افزاید که سفارت در پی مذاکرات جمهوری آذربایجان و ایران بازگشایی شد.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر