دکه - ۱۴۰۲/۱۰/۲۸

شماره روزنامه: ۵۹۲۸ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۰۳۸۴۸۰ خبر

انهدام مقر جاسوسی موساد و محل تجمع تروریست‌ها تیتر یک بسیاری از روزنامه‌های روز گذشته کشور بود. حسین شریعتمداری در یادداشتی با عنوان «کاک بارزانی! از که بریدی؟!» در کیهان نوشت: بالاخره اینکه جمهوری اسلامی ایران بار‌ها بر حسن همجواری با همسایگان، مخصوصا دولت و ملت برادر عراق در عمل و نظر تاکید داشته است که نمونه‌های مثال‌زدنی این همدلی‌ها و همکاری‌ها بیرون از شمار است. به عنوان نمونه آقای مسعود بارزانی به یاد دارند که در هنگامه حمله تکفیری‌های داعش هیچ‌کس و هیچ دولتی به درخواست کمک اقلیم پاسخ مثبت نداد و تنها حاج قاسم عزیز ما بود که با به خطر انداختن جان خود به کمک اقلیم شتافت. با این وجود، آیا شایسته است که رژیم منفور و جنایتکار اسرائیل و دشمن قسم خورده ملت‌های مسلمان در اقلیم پایگاه داشته باشد؟! برای امت اسلامی و مخصوصا مسلمانان غیور کردستان عراق چه پاسخی دارید؟! آیا به آنها حق نمی‌دهید که از قول سعدی زبان به شماتت شما بگشایند که: به قول دشمن، پیمان دوست بگسستی/ببین که از که بریدی و با که پیوستی.

روزنامه ایران از کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۳ انتقاد کرد‌ و در گزارشی با تیتر «کمیسیون هزینه‌تراش» نوشت: مصوبات روزهای گذشته کمیسیون تلفیق در بخش هدفمندی یارانه‌ها، حقوق و دستمزد و یارانه نانوایی‌ها به گونه‌ای است که به نظر می‌رسد اعضای کمیسیون تلفیق تنها به فکر دستاوردسازی‌های مقطعی برای رأی آوردن مجددشان در حوزه انتخابیه‌ خود هستند و اساسا به فکر تامین بودجه این هزینه‌تراشی‌ها در سال آتی نیستند. بار تورمی هزینه‌تراشی‌های اعضای کمیسیون تلفیق روی دوش همه آحاد مردم خواهد بود و به دور از نگاه کارشناسی و عدالت است که به واسطه نیت انتخاباتی تعدادی از نمایندگان مجلس، احتمال دارد تداوم مسیر مهار تورم دولت سیزدهم که همواره مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده است با اخلال روبه‌رو شود و عموم مردم از ناحیه تورم آسیب ببینند.

روزنامه شرق هم در گزارشی به وضعیت مدارس سیستان‌وبلوچستان پرداخت و نوشت: بخش قابل‌توجهی از معلم‌های این منطقه را سرباز‌معلم‌ها و خرید‌خدماتی‌ها تشکیل می‌دهند که با کمترین تجربه و دانش تدریس وارد سیستم آموزشی شده‌اند. به همین دلیل شرایط آنها بر کیفیت آموزشی کلاس درس تاثیر مستقیم خواهد داشت. چندتا از معلم‌های متوسطه دوم که هم‌زمان چند پایه را تدریس می‌کنند، می‌گویند که به ما آموزش خاصی نداده‌اند و روش تدریس همه‌چیز را خودشان در اینترنت سرچ می‌کنند.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن