کیهان درباره برکناری شمخانی نوشت: «تلاش افراطیون غرب‌گرا برای مصادره آقای شمخانی برای مطلوب خویش است و حال آنکه وی، مرزبندی‌های جدی با این جریان داشت. به‌عنوان مثال در ماجرای برجام، او هر چند در ابتدا (و در کلیت ماجرا) نگاه خوش‌بینانه داشت، اما بعد‌ها به منتقد جدی روند توافق و خسارات آن تبدیل شد و فراتر از آن، در دبیرخانه شورا نقش موثری در هماهنگی سه قوه برای تصویب نهایی قانون اقدام متقابل مجلس ایفا کرد؛ درحالی‌که روحانی و برخی اطرافیانش بی‌اعتنا به عبرت‌ها و خسارت‌های برجام، مجددا دنبال توافق به هر قیمت با آمریکا بودند و اگر همکاری مجلس و دبیرخانه شورا نبود، قطعا خسارت‌های اقتصادی و سیاسی و امنیتی به مراتب بزرگ‌تری برای کشور رقم می‌خورد.»

اطلاعات درباره پلمب اماکن به دلیل کشف حجاب نوشت: «ما در کشور قانون کم نداریم؛ اما اجرا و عدم اجرای آن در برخی موارد منوط به آن است که چه ضمانتی برای اجرا و چه قدرتی برای عدم اجرای آن داشته باشی. از خودی و غیر خودی دانستن عوامل اجرایی قانونی گرفته تا میزان دسترسی به ارکان قدرتی که آن را عملی کنند... همه در برابر قانون برابرند. این یک اصل است؛ اما برخی گویا برابرترند و برخی گویا قدشان نمی‌رسد تا برابر شوند!... اخیرا در رابطه با مساله حجاب، به اماکنی که قانون را رعایت نکنند اخطار پلمب داده می‌شود. به درستی یا نادرستی آن کاری نداریم و اینکه اصولا این اقدام عملی هست یا نه؟...اما همین قانون آیا بدون تبعیض درباره همه مجتمع‌ها و اماکن، رعایت و با همه یکسان برخورد می‌شود؟ آیا هیچ تفاوتی نمی‌کند که آن مجتمع تجاری یا اداره یا سازمان یا مطب یا... متعلق به کیست؟ و اصطلاحا به کجا وصل است؟»

سازندگی در «قلک خالی» وضعیت صندوق توسعه ملی را در دوره چهار رئیس‌جمهوری اخیر بررسی کرده که از ۱۵۰میلیارد دلار منابع، فقط ۱۰میلیارد دلار باقی مانده است. از جمله موضوعات نبود شفافیت لازم صندوق توسعه ملی است؛ اما نوبخت گفته است: «مشکل بزرگی که برای صندوق توسعه ملی ایجاد شد، بعد از تشدید تحریم‌ها و سقوط درآمدهای نفتی ایران به چیزی حدود ۵ تا ۶میلیارد دلار بوده است. بعد از تشدید تحریم‌ها، شرایط کشور به گونه‌ای جلو رفته که دولت‌ها مجبور به استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای جبران کسری بودجه خود بوده‌اند.» با اعلام زمان برگزاری دادگاه الهه محمدی و نیلوفر حامدی، هم‌میهن با اشاره به اینکه ۸ماه از بازداشت این دو روزنامه‌نگار گذشته است، به نقل از احمد زیدآبادی، نویسنده و روزنامه‌نگار نوشت: «انتظار اهالی مطبوعات این است که دادگاه به معنای دقیق کلمه به‌صورت علنی برگزار شود؛ اما متاسفانه انتظارات اهل مطبوعات از نهادهای حاکم معمولا برآورده نمی‌شود.»