دکه - ۱۴۰۱/۰۷/۲۳
او در این گفتوگو با بیان اینکه در این طغیان فراگیر، دهههشتادیها سرآمدند، گفته است: «شاید بتوان ویژگی بارز دهههشتادیها را گریز از مرکز(centrifugal) دانست. بگذارید مثال سادهای بزنم. شما به رنگ موی دختران نوجوان و جوان در این روزها نگاه کنید. اصلا برایشان مهم نیست که برای مثال این رنگ شایسته است و این رنگ شایسته نیست. آنان اگر از چیزی خوششان بیاید، آن را روی بدن خودشان اجرا میکنند؛ چه در بیلی آیلیش، خواننده جوان آمریکایی ببینند یا در هرکس دیگری. آنان هنجارگریز هستند. اصلا هم منظورم صفت یا ویژگی منفی نیست. از نظر آنان چون چیزی هنجار است دلیل بر خوببودن آن یا رعایتکردن آن نیست. برای همین میگویم گریز از مرکز ویژگی بارز آنان است.»
روزنامه کیهان نیز در ستون اخبار ویژه خود با عنوان «له کردن مردم زیر چرخ توسعه و اشک تمساح پس از آن!» نوشت: پنج کارشناس اقتصادی که اخیرا به بهانه مشکلات اقتصادی از اغتشاش اخیر حمایت کردند، از بانیان افزایش فقر مردم هستند. در ادامه این مطلب آمده است: «تاریخ به یاد دارد که نسخه تعدیل ساختاری در اوایل دهه ۷۰ شمسی توسط برخی از نگارندگان نامه مذکور اجرا شد و با له کردن معیشت اقشار مستضعف و متوسط، خشنترین برخوردها و سرکوبها توسط دولت مطلوبشان در همان برهه صورت پذیرفت.»
روزنامه جوان نیز در مطلبی با اشاره به بحران تامین گاز در فرانسه برای زمستان و بیانیه جمعی از روشنفکران فرانسوی مبنی بر برگزاری تظاهرات سراسری علیه ماکرون طی روزهای اخیر نوشته است: «هرچند بروز اعتراضات عمومی در کشورهای اروپایی بعد از شروع جنگ انرژی بین غرب و روسیه دور از انتظار نبود، اما بیانیه این روشنفکران نشان میدهد که موضوع جدیتر از آن است که تصور میشد و باید انتظار شروع دور جدید اعتراضات علیه ماکرون و دولتش زودتر از سرمای زمستانی را داشت.»
روزنامه سازندگی نیز عکس و تیتر یک خود را به عدم رای شورای عالی فضای مجازی به ادامه فیلتر واتساپ و اینستاگرام اختصاص داده و نوشته است: «نه به فیلترینگ». چند تن از روانشناسان و جامعهشناسان نیز در گفتوگو با روزنامه هممیهن به بهانه حوادث اخیر در کشور از نتایج نادیدهگرفتن مطالبات معترضان، فیلترینگ و پیامدهای اجتماعی و روانی آن سخن گفتهاند و نسبت به افزایش خشونت در جامعه هشدار دادهاند.