به گفته زارع، اگر سودهای توزیعی از هر طریقی به جز سجام، توزیع شود ناشر مکلف است مبلغ سود را با ۲۰ درصد جریمه پرداخت کند. همچنین با استناد به مصوبه تلفیق، سازمان بورس و اوراق بهادار موظف است بر اجرای این ماده نظارت کند.  به گفته سخنگوی کمیسیون تلفیق، یک پیوست به بند الف تبصره ۵ بخش هزینه‌ای بودجه الحاق شد که بر اساس آن سازمان‌ها و شرکت‌های دارای اولویت توجیه فنی اقتصادی مالی و زیست‌محیطی مشخص شد از اوراق ۸۰ هزار میلیارد تومانی استفاده کنند. بنا به اطلاعات موجود، شرکت بازآفرینی شهری ایران برای انجام طرح‌های خود در استفاده از این بند در اولویت است.  زارع همچنین پیوست یک بند به تبصره ۵ لایحه بودجه سال آتی خبر داد که بر آن اساس، دولت مجاز است تا سقف ۲۰ هزار میلیارد ریال از اوراق مالی اسلامی به بازآفرینی شهری بافت‌های فرسوده پیرامون حرم‌های مطهر امام‌رضا‌(ع)، حضرت معصومه‌(س)، حضرت عبدالعظیم حسنی‌(ع) و حضرت احمدبن موسی‌(ع) تخصیص دهد.  زارع همچنین از دیگر مصوبه تلفیق برای انتشار ۳۵ هزار میلیارد ریال اوراق برای پرداخت مطالبات پیمانکاران خبر داد.

 ممنوعیت خرید اوراق در بازار اولیه

با استناد به مصوبه تلفیق، بانک مرکزی برای اجرای سیاستگذاری پولی و عملیات بازار باز، صرفا مجاز به خرید اوراق بهادار منتشره از سوی خزانه در بازار ثانویه است.  به گفته زارع، براین اساس خرید اوراق بهادار منتشره از سوی دولت یا شرکت‌های دولتی در بازار اولیه توسط بانک مرکزی ممنوع است.

مجوز فروش اموال مازاد موسسات غیر بانکی

زارع همچنین از تنفیذ بند (ز) تبصره ۱۸ قانون بودجه سال جاری توسط نمایندگان خبر داد. با موافقت نمایندگان، بانک‌ها و موسسات اعتباری غیربانکی اجازه دارند تا از محل منابع خود از جمله منابع حاصل از واگذاری دارایی‌های مازاد در هر یک از طرح‌های بزرگ زیربنایی و طرح‌های تملک دارایی‌های سرمایه‌ای مشارکت کنند.

آب‌رسانی به عشایر با فروش اوراق

زارع همچنین درباره پیوست یک بند به تبصره ۵ بخش هزینه‌ای بودجه گفت: موافقت شد تا ۱۰ هزار میلیارد ریال اوراق مالی اسلامی برای خرید تانکرهای آب‌رسان مورد نیاز سازمان امور عشایر ایران با تضمین بازپرداخت اصل و سود این اوراق از جانب دولت، انجام شود.

اعتبار‌دهی بدون وثیقه ممنوع شد

به گفته زارع، اعضای تلفیق در مصوبه‌ای نظارتی در لایحه بودجه سال آینده تاکید کردند که اعطای اعتبار جدید به بانک‌ها و موسسات اعتباری غیر بانکی بدون دریافت وثیقه در قالب خط اعتباری یا اضافه برداشت توسط بانک مرکزی ممنوع است.  وی همچنین گفت: برای تسریع در اجرای قانون حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی کشور و حمایت از کالای ایرانی وزارت صمت و جهاد کشاورزی مکلف شدند،‌ سازو‌کار لازم برای توسعه تامین مالی زنجیره تامین را در رده صنعت منتخب و پیشران اتخاذ کنند.

ضمانت صندوق‌ها در بورس

به گفته زارع، سازمان بورس و اوراق بهادار، ضمانت اوراق بدهی صندوق‌ها‌ی مختلف از جمله صندوق نوآوری و شکوفایی را به منزله ضمانت بانکی محسوب خواهد کرد.