سایه روشن

صدور قرارمجرمیت برای عنابستانی در سه مورد

شماره روزنامه: ۵۱۸۸ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۷۷۰۸۸۶ خبر

ایسنا نوشت : چهار ماه پس از درگیری علی‌اصغر عنابستانی نماینده مجلس با یک سرباز راهور به نام عابد اکبری و سیلی زدن به گوش این سرباز، آخرین پیگیری‌ها حاکی از این است که رسیدگی به این پرونده ادامه دارد و این نماینده درسه مورد مجرم شناخته شده است.

سردار حسین رحیمی، رئیس پلیس پایتخت درباره آخرین وضعیت رسیدگی به این پرونده گفت: پرونده آقای عنابستانی از همان ابتدا از سوی پلیس تهران دنبال شد و همچنان نیز ما پیگیر آن هستیم؛ چراکه به سرباز راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ در حین انجام وظیفه تعرض شده است. وی با بیان اینکه بر اساس آخرین پیگیری‌های ما، قرار مجرمیت برای این نماینده صادر شده است، تصریح کرد: ایشان طبق کیفرخواست در سه مورد مجرم شناخته شده است.

تکذیب بدرفتاری یک قاضی با سرباز

درخبری دیگر به گزارش «ایسنا» مرکز رسانه قوه قضائیه بدرفتاری یک قاضی با سرباز را از سوی مرکز رسانه قوه‌قضائیه تکذیب کرد. مرکز رسانه قوه‌قضائیه اعلام کرد: در پی انتشار کلیپی در فضای مجازی مبنی‌بر بدرفتاری قاضی شعبه ۴۰ دیوان با یک سرباز، پیگیری‌ها از کذب بودن ادعای فوق حکایت دارد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن