تصویب دو طرح تحقیق و تفحص جدید

شماره روزنامه: ۵۱۰۵ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۷۳۸۸۴۸ خبر

ایسنا : نمایندگان مجلس در جلسه علنی دیروز پارلمان با تقاضای تحقیق و تفحص از عملکرد بانک‌های خصوصی و همچنین شرکت دخانیات موافقت کردند.

تقاضای تحقیق و تفحص از عملکرد بانک‌های خصوصی را مجتبی توانگر، نماینده مردم تهران و احمد امیرآبادی فراهانی، نماینده مردم قم مطرح کردند. میزان دارایی‌های موهومی هر بانک،‌ میزان مطالبات غیرجاری (پس از صحت‌سنجی اطلاعات صورت‌های مالی) هر بانک، بررسی کیفیت و صحت انتشار اطلاعات صورت‌های مالی و بررسی تخلفات حسابرس مستقل هر بانک از جمله محورهای این تحقیق و تفحص است.  از سوی دیگر تقاضای تحقیق و تفحص از عملکرد شرکت دخانیات ایران که جمعی از نمایندگان آن را مطرح کردند نیز در جلسه علنی دیروز به تصویب رسید.

رمضانعلی سنگدوینی به‌عنوان یکی از متقاضیان تحقیق و تفحص افزایش واردات محصولات دخانی را از دلایل این تحقیق و تفحص عنوان و تاکید کرد: این تحقیق و تفحص از شرکتی است که مایملک کشور را به غارت برده است. شرکت دخانیات ایران زمانی بزرگ‌ترین کمپانی تولید سیگار در خاورمیانه بوده که به علت مدیریت ناکارآمد و سیاست غلط مدیران فعلی در وضعیت بسیار بحرانی به سر می‌برد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن