نماینده ولی فقیه در امور حج:

حج ۹۹ منوط به اعلام موضع عربستان است

شماره روزنامه: ۴۸۸۷ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۶۵۳۷۹۵ خبر

دنیای اقتصاد : نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت گفت:‌ با وجودی که برنامه‌های اجرایی و فرهنگی حج آینده در حال پیگیری است اما این سفر به اعلام موضع رسمی عربستان بستگی دارد که در وضع موجود، کشور میزبان می‌تواند شرایط لازم را مهیا کند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی حج، سید عبدالفتاح نواب در نشست شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت افزود: چون فرصت زیادی تا اعزام زائران باقی نمانده، بر اساس تفاهم‌نامه حج، کارهای اجرایی از جمله معاینات حجاج طبق برنامه‌ای که تدوین شده درحال انجام است. او با بیان اینکه حفظ کرامت و عزت زائران ایرانی در سرلوحه مذاکرات اعزام حجاج قرار داشته، ادامه داد: عربستان هنوز به صورت رسمی تکلیف یا محدودیت‌های حج آینده را مشخص نکرده و برگزاری حج منوط به اعلام موضع این کشور است.

اکبر رضایی سرپرست معاونت حج و عمره سازمان حج و زیارت نیز با بیان اینکه معاینات پزشکی کارگزاران و زائران حج ۹۹ به صورت مرحله‌ای پیش می‌رود، گفت: برخی استان‌ها و شهرها به پزشک نیاز داشتند که به سرعت تامین می‌شود. او با بیان اینکه جلسات طرح برکت به خانه با هماهنگی دستگاه‌های ذی‌ربط با هدف کمک به تولید داخلی و در جهت تحقق شعار سال و افزایش تعداد فروشگاه‌های عرضه کالا آغاز شده است، افزود: راه‌اندازی این طرح فرصت مناسبی برای حجاج است تا سوغات خود را از داخل کشور خریداری کنند از این رو مقرر شد این طرح با سرعت بیشتری دنبال و نهایی شود.

همچنین در ادامه این جلسه غلامرضا رضایی مسوول دفتر نمایندگی سازمان حج و زیارت در عربستان از آسیب‌شناسی صورت گرفته درحوزه همکاری با موسسه مطوفی حجاج ایران گزارشی ارائه کرد و راهکارهایی برای رفع نارسایی‌ها و مشکلات کلی و آسیب‌ها در سرزمین عرفات را برشمرد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن