دستور رئیس‌جمهور به وزیر نفت

شماره روزنامه: ۴۸۶۵ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۶۴۵۳۶۹ خبر

دنياي اقتصاد : رئیس‌جمهور با قدردانی از تلاش همه کارکنان وزارت نفت، به «بیژن زنگنه» وزیر نفت دستور داد که به روند پیشبرد برنامه‌ها و سیاست‌های افزایش تولید فرآورده‌های نفتی و جلوگیری از خام فروشی نفت، بیش از پیش شتاب دهد. حسن روحانی روز گذشته در این گفت‌وگو اظهار کرد: با توجه به برنامه‌های اقتصادی دولت در یک‌سال اخیر و تحقق پیشبرد این برنامه‌ها بدون اتکای بودجه کشور به درآمدهای نفتی که برای نخستین بار در تاریخ کشور تجربه شد، این فرصت بسیار مغتنم فراهم شده تا بتوانیم هر چه بیشتر از خام فروشی نفت نیز فاصله بگیریم.

رئیس‌جمهور با اشاره به نوسانات شدید در بازار جهانی نفت و کاهش بهای آن گفت: شتاب دادن به برنامه‌های تدوین شده این وزارتخانه برای افزایش تولید فرآورده‌های نفتی و جلوگیری از خام فروشی، می‌تواند آسیب نوسانات شدید بازار جهانی و کاهش بهای نفت را بر اقتصاد نیز به حداقل ممکن برساند.

افتتاح طرح‌های آب و برق با حضور روحانی

همچنین رئیس‌جمهوری روز پنج‌شنبه به‌صورت ویدئوکنفرانس چندین طرح بزرگ صنعت آب و برق استان تهران را با ارزش دو هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان افتتاح کرد. حسن روحانی در بخشی از صحبت‌های خود در این مراسم، تاکید کرد که «دولت، شرکت‌های خصوصی و دولتی، نهادها و همه بخش‌های کشور، با وجود جنگ همزمان با دو ویروس تحریم و کرونا، لحظه‌ای از تلاش و فعالیت در مسیر سازندگی ایران اسلامی باز نخواهند ماند.» بر اساس گزارش «ایسنا» روحانی در ارتباط مستقیم تلویزیونی بخش بخار نیروگاه سیکل ترکیبی پرند، فاز دوم تصفیه‌خانه فاضلاب اسلامشهر، فاز اول تصفیه‌خانه فاضلاب ملارد و تصفیه‌خانه فاضلاب مسکن مهر صفادشت را افتتاح کرد و گفت: پیام این کار این است که ملت بزرگ ایران و شرکت‌های دولتی و خصوصی به‌رغم مبارزه در جبهه کرونا در جبهه آبادانی و ساخت و ساز هم فعالیت می‌کنند و با توجه به اینکه امسال سال جهش تولید است این اقدامات ادامه می‌یابد و امیدواریم هر هفته شاهد افتتاح‌های مهم در همه وزارت‌خانه‌ها باشیم.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن