هیات دولت تاکید کرد

ضرورت تایید نهایی پالرمو برای مقابله با تحریم‌ها

شماره روزنامه: ۴۵۲۹ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۴۸۸۹۱۲ خبر

دنیای اقتصاد : هیات دولت، شامگاه یکشنبه در جلسه‌ای که به ریاست حسن روحانی رئیس‌جمهوری برگزار شد، گزارشی از لایحه الحاق ایران به کنوانسیون جرایم سازمان یافته فرا ملی (پالرمو) و روند مراحل مختلف تصویب آن را مورد بررسی قرار داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، در این جلسه، هیات وزیران ضمن تاکید بر مواضع اصولی ایران در مبارزه همه‌جانبه با تروریسم و جرائم مالی بین‌المللی، تایید نهایی این لایحه را که به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده است، برای مقابله با تحریم‌های غیرقانونی و توطئه‌های آمریکا ضروری دانست و ابراز امیدواری شد که با توضیحات کارشناسی اقتصادی و حقوقی، همه ابهامات مربوط برطرف شده و دو لایحه باقیمانده در جهت مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم نیز هرچه زودتر آماده ابلاغ شود و سلامت و شفافیت مبادلات مالی جمهوری اسلامی ایران را از حمایت حقوقی لازم برخوردار کند.

درخواست وزیران از رهبری برای تصویب دو لایحه

در خبری دیگر، یک عضو هیات‌رئیسه مجلس روز گذشته در توییتر خود نوشت: «تعدادی از وزیران از مقام معظم رهبری درخواست کرده‌اند ایشان برای تسریع پیگیری CFT و پالرمو به مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کنند.» به گزارش خبرآنلاین، علیرضار رحیمی در توییتر خود با هشتگ رهبری،CFT، پالرمو، جبهه پایداری و امنیت ملی نوشت: «تعدادی از وزیران طی نامه‌ای از مقام رهبری درخواست کرده‌اند برای تسریع در بررسی CFT و پالرمو توسط مجمع تشخیص مصلحت، ایشان تاکید مستقیم فرمایند. ‌عضو افراطی جبهه پایداری در کمیسیون امنیت ملی در تحریفی آشکار، این نامه مشفقانه را تعبیر به تهدید به استعفای جمعی از کابینه کرده است.»

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن