در همین حال روز گذشته شورای نگهبان نظر خود را درباره این لایحه اعلام کرد. براساس نظر شورای نگهبان علاوه بر اشکالات و ابهامات موجود در این مصوبه، نظر به این که متن ارسالی در برخی موارد صراحتا با بعضی از متن‌های منتشر شده که در ماده ۴۱ معتبر شناخته شده‌اند، مطابقت ندارد و در مواردی نیز تطابق آن ابهام دارد، بنابراین اطمینان نسبت به این متن حاصل نمی‌شود، لذا مقتضی است متن ترجمه صحیح، تصویب و به این شورا ارسال تا اظهارنظر ممکن شود. نمایندگان مجلس شورای اسلامی به‌رغم مخالفت‌های جدی در صحن، لایحه الحاق ایران به کنوانسیون سازمان ملل برای مبارزه با جرایم سازمان یافته‌ فراملی (پالرمو) را به‌صورت مشروط در چهارم بهمن سال گذشته به تصویب رساندند. کشورهایی که کنوانسیون «پالرمو» را پذیرفته و آن را تصویب کرده‌اند، خود را متعهد به اجرای اقداماتی علیه جرائم سازمان‌یافته فراملی ازجمله جلوگیری از قاچاق انسان به‌‌خصوص زنان و کودکان، جلوگیری از قاچاق زمینی، دریایی و هوایی مهاجران، جلوگیری از ساخت و قاچاق سلاح گرم و اجزای آن کرده‌اند.

فیلتر تلگرام

سخنگوی شورای نگهبان همچنین روز گذشته در ادامه نشست خبری‌اش در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره فیلتر تلگرام مبنی‌بر اینکه یکی از حقوقدانان شورای نگهبان اعلام کرده فیلترینگ تلگرام نمی‌تواند توسط دادستان انجام شود و باید در مجلس تصویب شود، گفت: شورای نگهبان در این زمینه پیشنهاد خاصی ندارد، اگر مصوبه‌ای بیاید اعلام نظر می‌کنیم وگرنه حقوقدانان اظهارنظرهای خود را دارند.

لایحه جامع انتخابات

کدخدایی همچنین در ادامه این نشست خبری درباره لایحه جامع انتخابات گفت که جلسه مشترک کارشناسان این شورا با نمایندگان مجلس برای نهایی کردن لایحه جامع انتخابات این هفته برگزار می‌شود، به گزارش خبرگزاری فارس، کدخدایی در ادامه این نشست بابیان اینکه متن نهایی را که در مرحله کارشناسی است بررسی می‌کنیم اظهار امیدواری کرد که این لایحه به‌زودی در مجلس مطرح شود. سخنگوی شورای نگهبان همچنین گفت: درباره انتقادها به مفاد رجل سیاسی آنچه نظر شورای نگهبان بوده، ارائه شده و نظر جدیدی نداریم.