خیز مجلسی‌ها برای اجلاسیه سوم

شماره روزنامه: ۶۶۰۶ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۲۸۱۹۸۷ خبر و دیپلماسی

دنیای‌اقتصاد: در آستانه تعیین تکلیف ارکان تخصصی قوه مقننه در اجلاسیه جدید(سوم)، فضای بهارستان تحت تاثیر ثبت‌نام داوطلبان برای تکیه بر کرسی‌های ریاست و هیات رئیسه کمیسیون‌های تخصصی قرار گرفته است. این فرآیند که به‌عنوان موتور محرک قانون‌گذاری و نظارت در کشور شناخته می‌شود، از روز گذشته با فراخوان نمایندگان برای ثبت‌نام آغاز شده و طبق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، قرار است ترکیب نهایی سکان‌داران کمیسیون‌ها تا پایان هفته مشخص شود.

خیز مجلسی‌ها برای اجلاسیه سوم

فرآیند تعیین اعضای هیات رئیسه کمیسیون‌های تخصصی مجلس شورای اسلامی که به‌دلیل شرایط جنگی و سفرهای نظارتی نمایندگان به حوزه‌های انتخابیه با اندکی تاخیر مواجه شده بود، از روز گذشته وارد فاز عملیاتی شد. این انتخابات که به‌طور معمول در خردادماه هر سال برگزار می‌شود، امسال در بازه زمانی تیرماه پیگیری می‌شود تا تکلیف ساختار مدیریتی ۱۲کمیسیون تخصصی مجلس برای سال پیش رو روشن شود.

عباس گودرزی، سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با آوش درباره زمان‌بندی دقیق این رویداد اظهار کرد: «ثبت‌نام‌ها تا روز ۲۲تیرماه انجام و ۲۳تیرماه انتخابات شروع می‌شود. روز دوشنبه تا ساعت ۱۲ثبت‌نام متقاضیان انجام شد و امروز انتخابات کمیسیون‌ها برگزار خواهد شد.» این اظهارات نشان‌دهنده عزم جدی مجلس برای عبور از مرحله تشکیلاتی و ورود به فاز عملیاتی قانون‌گذاری در اجلاسیه جدید است. در پاسخ به پرسش‌های مطرح‌شده درباره تعداد داوطلبان برای کرسی‌های ریاست، سخنگوی هیات رئیسه خاطرنشان کرد: «در حال حاضر امکان ارائه آمار دقیق وجود ندارد.» این در حالی است که گمانه‌زنی‌ها در راهروهای مجلس حاکی از رقابت فشرده میان چهره‌های شاخص برای تصاحب کرسی ریاست در کمیسیون‌های استراتژیک مانند امنیت ملی، برنامه و بودجه و انرژی است.  

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن