کارآیی دوربین‌های ترافیک جاده‌ای

رضا اکبری درباره نوسازی انواع ناوگان ماشین‌آلات راهداری و ناوگان حمل‌ونقل عمومی و اتوبوسی گفت: هزار و۲۰۰دستگاه ماشین‌آلات سنگین باید نوسازی شود که تاکنون نوسازی ۸۰۰ دستگاه انجام شده است. در نوسازی ناوگان اتوبوس، تفاهم‌نامه‌ای با ۵ تولیدکننده داخلی برای ساخت و تولید هزار و ۲۵۰ دستگاه اتوبوس در مدت یک سال منعقد شده است و این طرح نیازمند ۱۵همت است که ارز آن تامین شده است. رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با اشاره به کمبود حدود ۷ تا ۸هزار دستگاه اتوبوس تاکید کرد: اینکه پس از ۲۰سال تولیدکنندگان داخلی شروع به تولید کرده‌اند، اقدام مهمی است. 

البته علاوه بر هزار و ۲۵۰ اتوبوس داخلی، ۲هزار دستگاه اتوبوس نیز وارد خواهد شد. رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در پاسخ به سوال «دنیای اقتصاد» درباره وضعیت دوربین‌های ترافیکی در سطح جاده‌های برون‌شهری و شایعاتی که درباره ازکارافتادن این دوربین‌ها پس از جنگ مطرح شد، توضیح داد: تا سال گذشته عملکرد دوربین‌های جاده‌ای در شناسایی و ارسال تخلف به پلیس راه کمتر از ۶۰ درصد بود، اما از سال گذشته در قالب یک پروژه با همکاری پلیس راه، این عملکرد به حدود ۸۵ درصد رسید و هم‌اکنون به ۹۵درصد رسیده است که بالاترین عملکرد در طول سال‌های گذشته محسوب می‌شود. همواره ۱۰ تا ۲۰درصد دوربین‌ها به دلیل فرسودگی، شرایط جوی، خرابکاری و مشکلات مختلف خارج از سرویس بوده‌اند، اما این عدد را  اکنون به کمتر از ۱۰ درصد رسانده‌ایم. مساله ازکارافتادگی دوربین‌ها در ایام جنگ احتمالا مربوط به دوربین‌های درون‌شهری است و وضعیت دوربین‌ها در سطح جاده‌ها بسیار خوب است.

برنامه توسعه هزار دوربین دیگر نیز در دستور کار قرار دارد. اقدام دیگری نیز قرار است انجام شود و برای نخستین بار از حضور سرمایه‌گذاران بخش خصوصی برای توسعه دوربین‌ها استفاده خواهد شد و بازگشت سرمایه از محل جرایم صورت می‌گیرد. وی در پاسخ به سوال دیگر «دنیای اقتصاد» درباره وضعیت نقاط حادثه‌خیز که هر بار اعداد مشخصی از برطرف‌شدن این نقاط اعلام می‌شود، اما خروجی این اعداد تاثیری بر آمار تلفات حوادث رانندگی ندارد، توضیح داد: حق با شماست.

همواره اعداد مختلفی اعلام می‌کنیم، چراکه به‌طور مرتب به‌روزرسانی می‌شوند و مجددا اعداد جدید اضافه می‌شود. در اسفند ۱۴۰۱ تفاهم‌نامه‌ای برای اصلاح ۸۸۰ نقطه حادثه‌خیز امضا شد و تاکنون بیش از ۸۲۰ نقطه رفع شده و حدود ۶۰مورد با پیشرفت فیزیکی بالای ۹۰درصد در حال انجام است و تا پایان سال به اتمام می‌رسد. اما در کمیسیون‌های ایمنی استان‌ها مرتب نقاط جدید شناسایی و به چرخه پروژه‌های عمرانی اضافه می‌شوند که با اعداد توافق با پلیس متفاوت است. تنها از شهریورماه سال جاری تا آبان‌ماه، ۹۷۰ نقطه اصلاح شده که ۲۰۰ نقطه در توافق با پلیس اصلاح و باقی در سال جدید شناسایی شده‌اند.