شماره روزنامه ۶۱۱۴
|
آرشیو روزنامه شماره ۶۱۱۴ دنیای اقتصاد

اخبار بورس - روزنامه شماره ۶۱۱۴

  • علائم ترس در بورس

    دنیای اقتصاد -پروانه کبره: بازار سهام روند پر‌فراز‌و‌نشیبی را از مهرماه پشت‌سر گذاشت. شاخص کل بورس در‌حالی‌که آماده صعود به کانال ۲.۲ میلیون واحد بود متاثر از ریسک‌های سیاسی، شروع به حرکت در مسیر نزولی کرد و طی عقبگردی فرساینده در روز گذشته دوباره میانه‌های کانال دو‌میلیون و ۱۰۰هزار واحد را از دست داد و بر سطح دو‌میلیون و ۱۳۱هزار واحد ایستاد. شاخص کل آخرین بار که کانال ۲.۲ میلیون واحد را از دست داد و یک کانال سقوط کرد هنوز نتوانسته از این سد بگذرد. در ۳۰ تیرماه نماگر اصلی بازار کانال ۲.۲میلیون واحد را از دست داد و تا به امروز نتوانسته برای برگشت علائم جدی مخابره کند. البته طی این مدت بازار سهام با ریسک‌های متعددی مواجه بود. حتی رئیس سازمان بورس استعفا کرد و فرد جدیدی سکانداری بازار را عهده‌دار شد. این موضوع در کنار ریسک‌های سیاسی و ابهامات پیرامون سیاستگذاری‌‌های اقتصادی دولت پزشکیان، شرایطی را به وجود آورد که سهامداران خرد ترجیح دادند در اکثر روزهای معاملاتی فروشنده باشند.
  • مقاو‏‏‏‏‏‏‏‏‏‌مت سه روزه بورس

    بورس تهران پس از ثبات سیاسی در داخل کشور و تغییر کابینه در دولت جدید، حال خوبی داشت، به‌طوری‌که سیاستگذار با فروکش‌کردن آتش تنش‌ها در منطقه، تصمیم به بازکردن دامنه‌نوسان تا ۳درصد گرفته بود. حتی با این میزان از محدودیت دامنه، ارزش معاملات خرد با احتساب صندوق‌های سهامی اعدادی بالاتر از ۵هزار‌ میلیارد‌تومان را ثبت کرده‌بود. همچنین نماگر اصلی بازار به‌تازگی به مقاومت۲میلیون و ۱۵۰هزار‌واحدی نزدیک شده بود که با عرضه سهم در روز چهارشنبه واکنش اندکی به این سطح نشان‌داد. واکنشی که به مقاومت سه روزه بورس منجر شده‌است.
  • بورس در ترازوی انتخابات آمریکا

    پنجم‌ نوامبر (۱۵آبان) انتخابات ریاست‌جمهوری ایالات متحده برگزار خواهد شد و سکاندار کاخ سفید برای چهار سال آتی از دل این انتخابات بیرون خواهد آمد. طبیعتا مشخص شدن نتایج انتخابات آمریکا اثر قابل توجهی بر بازارهای جهانی، سیاست‏های فدرال‌رزرو و نوع تعامل آمریکا با دیگر کشورها خواهد گذاشت. بررسی‏ها نشان می‌دهد که بیشترین بازدهی درصدی در بورس تهران در زمان یک جمهوری‏خواه ثبت شده است که البته این می تواند ناشی از ریسک هایی باشد که اقتصاد در آن دوره متحمل شد.
  • در انتظار کوچ مهمان ناخوانده

    دنیای اقتصاد -عاطفه چوپان: تداوم ریسک‌های سیاسی که از ابتدای هفته در اوج خود بود و با وجود اینکه از شدت آن کاسته شد اما هنوز فروکش نکرده، بازار سرمایه را در حالت چشم‌انتظاری نگه داشته است. معاملات بازار سرمایه از نخستین روز هفته جاری در اقدامی بموقع از سوی سیاستگذار در محدوده مثبت و منفی ۱ انجام شد و این وضعیت با توجه به اینکه هنوز نمی‌توان گفت آتش تنش‌های منطقه سرد شده است ادامه دارد.
  • سنگینی سایه ابهامات برون‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌مرزی بر آینده بازار سهام

    دنیای‌اقتصاد: بازار سرمایه در سومین روز معاملاتی هفته، به‌طور متوالی و مانند روزهای گذشته، یک مسیر نزولی را طی کرد و یک ریزش بیش از ۶‌هزار‌واحدی را به‌ثبت رساند. با توجه به محدود‌شدن دامنه‌نوسان در صبح روز شنبه و اولین روز معاملاتی هفته، به‌نظر می‌رسد تیم فعلی بیشتر به حقوق سرمایه‌گذاران و سرمایه آنها اهتمام می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ورزد.ادامه محدودیت دامنه‌نوسان، نقدشوندگی بازار سرمایه را که یکی از مزیت‌های این بازار نسبت به رقبای موازی خود محسوب می‌شود،‌از دست می‌دهد، بنابراین لزوم افزایش تدریجی دامنه و باز‌شدن آن به‌صورت پلکانی و آرام‌آرام، باعث خواهد شد سریع‌تر به نقطه تعادلی برسیم و سرمایه‌گذارانی که در نقطه کنونی نیاز به تصمیم‌گیری و تغییر استراتژی دارند، بتوانند سریع‌تر و راحت‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌تر اقدام‌کنند.
  • آغاز بررسی مولفه‌ها و بندهای اثرگذار بودجه بر بازار سرمایه

    سنا: رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار با اشاره به اقدامات انجام‌شده درخصوص لایحه بودجه ۱۴۰۴ اعلام کرد: از طریق برگزاری جلسات متعدد تلاش می‌کنیم تا لایحه بودجه۱۴۰۴ به‌گونه‌ای تنظیم شود که منافع و مصالح بازار سرمایه ‌و سهامداران در آن، مدنظر قرار گیرد.حجت‌اله صیدی به برنامه‌های سازمان بورس برای حمایت از منافع سهامداران در چارچوب لایحه بودجه۱۴۰۴ اشاره کرد و گفت: در روزهای گذشته به‌صورت جدی بررسی عوامل، مولفه‌ها و بندهای اثرگذار بودجه، بر بازار سرمایه را آغاز کرده‌ایم تا از طریق شناسایی و رفع مسائلی که در چند سال اخیر به ایجاد نوسانات کاذب در بازار منجر شده است، منافع سهامداران را تامین کنیم و به سمت جبران ضرر و زیان‌های ناشی از احکام بودجه بر بازار سرمایه پیش برویم. او گفت: بر این اساس، درصدد پیگیری مسائل و عواملی هستیم که به صورت مستقیم و غیرمستقیم بر روند بازار سهام و فعالیت ناشران بورسی، اثرگذار هستند. صیدی افزود: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، جلسات تعاملی و کارشناسی به‌صورت منظم در حال برگزاری است. امیدواریم با مذاکره، موضع‌گیری و تعامل مشخصی را با سازمان برنامه و بودجه و کمیسیون برنامه و بودجه مجلس برقرار کنیم. رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار تاکید کرد: به دنبال آن هستیم تا لایحه بودجه۱۴۰۴ به‌گونه‌ای تنظیم شود که نه تنها تهدیدکننده روند بازار نباشد، بلکه بالعکس، منافع و مصالح بازار سرمایه و سهامداران، در آن مدنظر قرار گیرد.

بیشتر

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر