«علی صالح‌آبادی» روز یکشنبه در حاشیه گشایش تالار هویزه افزود: نرم‌افزار جدید معاملاتی بورس (آرامیس) در دو مرحله آموزشی و آزمایشی در آینده آغاز به کار خواهد کرد.  وی، مدت زمان اجرای هر مرحله یادشده را دو تا سه ماه ذکر کرد. 

وی با اشاره به اینکه سیستم آرامیس تحت ویندوز عمل خواهد کرد، اظهار داشت: بالا بردن افزایش سرعت و کیفیت معاملات از دیگر مشخصات سیستم جدید معاملاتی بورس است. 

صالح آبادی، امکانات موجود در این نرم‌افزار را برشمرد و گفت: ابزارهای جدید معاملاتی نظیر مشتقات خرید و فروش‌های کوتاه‌مدت و غیره در نرم‌افزار آرامیس جا گرفته است. 

وی از متصل بودن این نرم‌افزار به نرم‌افزار دقیق نظارتی خبر داد و افزود: با روی کار آمدن نرم‌افزار جدید معاملاتی بسیاری از تخلفات و دستکاری‌های قیمت در بازار سهام حذف خواهد شد.