صدای سهامدار - ۱۳۹۹/۱۰/۰۳

شماره روزنامه: ۵۰۶۶ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۷۲۳۸۴۴ بورس

روزنامه «دنیای‌اقتصاد» مشکل سهامداران خرد در بازار سرمایه را در این ستون پوشش می‌دهد. شما خوانندگان که در بازار سهام فعال هستید، می‌توانید در صورت مواجهه با هر مشکلی در این حوزه از طریق واتس اپ یا پیامک برای ستون «صدای سهامدار» به شماره ۰۹۱۰۰۸۹۷۲۴۴پیام بفرستید و مشکل خود را با ما در میان بگذارید. نظرات شما ضمن درج در این ستون پیگیری خواهد شد. ذکر این نکته ضروری است که از چاپ نظرات حاوی توهین معذوریم. درج پیام مخاطبان صرفا انعکاس نظرات است و به معنای موافقت با آن نیست.

  •  ۳۵۴۳...۰۹۱۳: از وقتی که سهام عدالت اومد همه چی ۲۰۰ برابر گرون شد. سهام عدالتی هم ندیدم و هیچ عدالتی توش نبود! مدتی قبل هم گفتند کسانی که سهام عدالت دارند وام می‌گیرند اما ظاهرا این خبر هم تکذیب شده است! لطفا توضیح دهید تکلیف وام چه شد؟
  •   ۶۵۳۴...۰۹۱۲: آیا درست است که به نوسان‌گیرها و بازارگردان‌ها دستور داده شده که ارزش و قیمت سهم در نمادهای بزرگ را پایین نگه دارند؟
  •   ۴۵۳۶...۰۹۱۹: چرا «ختورح» دوماه است متوقف است؟
  •   ۸۳۱۹...۰۹۱۸: برای سال آینده با توجه به شرایط پیش روی کشور سهام بانکی و خودرو و بیمه چه وضعیتی خواهند داشت؟
  •   ۳۶۵۱...۰۹۱۹: سلام، لطفا وضعیت سهام عدالت مرحله دوم را پیگیری کنید.
  •   ۴۳۶۷...۰۹۱۲: من تا به حال در بورس ۴۰ درصد سود داشتم و از مرداد وارد بورس شدم. سراغ سهم شاخص ساز و بزرگ هم نرفتم. سوالی که دارم این است که برخی می‌گویند دی ماه هیچگاه ماه خوبی برای بورس نبوده است. لطفا از کارشناسان سوال کنید ماه پیش رو را چطور پیش‌بینی می‌کنند.  
  •   ۲۸۶۳...۰۹۱۸: آیا بورس تا پایان سال در مقایسه با بازارهای موازی، سوددهی بهتری خواهد داشت؟
  •   ۶۴۲۳...۰۹۱۹: من یک توصیه به سهامداران خرد دارم. به علت نوسان‌گیری، سهام کوچک پرمشتری شده ولی نوسان‌گیری مشکلات خاص خودش را دارد، اگه نگیره بدجوری ضرر میکنی، اینو من تجربه کردم، حتی حرفه‌ای‌ها هم ضرر میکنن ولی با دلهره زیاد آخر سال می‌بینی سودشون به اندازه همون کسی که سهام اصولی و بنیاددار رو خریده هست. یک کم بیشتر که ارزش این استرس‌ها رو نداره.
  •   ۲۳۶۰...۰۹۱۹: چرا با وجود افزایش قیمت‌های جهانی، بازار سرمایه ما از آن تاثیری نگرفته است؟ آیا ممکن است افزایش قیمت‌های جهانی مقطعی باشد؟ چه عواملی باعث می‌شود تا شاخص به روندی که در ابتدای سال داشت، بازگردد؟
  •   ۶۶۳۲...۰۹۱۲: سهام من پس از افزایش سرمایه هر روز منفی می‌خورد و در یک هفته اخیر هزار تومان ارزان‌تر شده است. حتی در دوهفته قبل که بازار سرمایه روند صعودی داشت باز هم سهام من منفی خورد. در این شرایط باید چکار کنیم؟ این ریزش قیمت تا کجا ادامه دارد؟ به نظر شما سهام را بفروشم یا نه.صف فروش سهام من به قدری زیاد بود که نمی‌توانم در مورد نگه داشتن آن ریسک کنم.
ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن