معاون وزیر صنعت، معدن وتجارت:

صادرات فولاد سه میلیون تن شد

شماره روزنامه: ۳۶۰۹ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۹۴۸۶۱۸ بورس-کالا

<b>ایرنا:</b> معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: بررسی عملکرد تولیدکنندگان فولاد کشور نشان می‌دهد، طی پنج ماه نخست امسال میزان صادرات این بخش به سه میلیون تن رسید و این در شرایط رکود فعالیت‌های ساختمانی صورت گرفت.<br> <p> جعفر سرقینی اظهار کرد: میزان تولید فولاد خام در دوره پنج ماه نخست امسال به رقم ۸/ ۶ میلیون تن رسید که نسبت به مدت مشابه سال گذشته افت هشت درصدی را نشان می‌دهد. وی افزود: مس کاتد تولیدی در این مدت به ۷۷ هزار تن رسید که کاهش هشت درصدی را در مقایسه با مدت مشابه در سال ۹۳ ثبت کرد. </p>

ایرنا:

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: بررسی عملکرد تولیدکنندگان فولاد کشور نشان می‌دهد، طی پنج ماه نخست امسال میزان صادرات این بخش به سه میلیون تن رسید و این در شرایط رکود فعالیت‌های ساختمانی صورت گرفت.

جعفر سرقینی اظهار کرد: میزان تولید فولاد خام در دوره پنج ماه نخست امسال به رقم ۸/ ۶ میلیون تن رسید که نسبت به مدت مشابه سال گذشته افت هشت درصدی را نشان می‌دهد. وی افزود: مس کاتد تولیدی در این مدت به ۷۷ هزار تن رسید که کاهش هشت درصدی را در مقایسه با مدت مشابه در سال ۹۳ ثبت کرد. معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت اضافه کرد: شمش آلومینیوم تولیدی نیز در دوره مورد گزارش به ۱۲۵ هزار تن رسید که رشد ۵/ ۲ درصدی را نسبت به پنج ماه نخست سال گذشته نشان می‌دهد. وی با بیان آنکه در این مدت ۱۰۴ هزار تن پودر آلومینا تولید شد، گفت: مقایسه این میزان با عملکرد پنج ماه اول پارسال افت دو درصدی را ثبت کرد. سرقینی عملکرد بخش خصوصی در زمینه تولید سنگ‌آهن را در پنج ماه ابتدایی امسال بالغ بر ۱۲ میلیون تن ذکر کرد و افزود: مقایسه این رقم نسبت به عملکرد دوره مشابه سال گذشته کاهش ۱۱ درصدی را به دنبال داشت.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن