تحلیل بازاردنیای‌اقتصاد گزارش می‌دهد:

کاهش قیمت تیرآهن در بازار - ۲ مهر ۸۶

شماره روزنامه: ۱۳۴۴ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۷۱۷۴۳۲ بورس-کالا

گروه بورس کالا- دیروز قیمت تیرآهن در بازارغیررسمی با کاهش مواجه شد. به گزارش خبرنگار دنیای‌اقتصاد، دیروز سبد تیرآهن ریز در بازار غیررسمی با افت قیمت مواجه شد. به گونه‌ای که هر شاخه تیرآهن ۱۶ و ۱۸ با کاهش ۵هزار ریالی به مبلغ یک‌‌میلیون و ۳۸۰هزار ریال و یک‌میلیون و ۶۸۰هزار ریال به فروش رسیدند.

گروه بورس کالا- دیروز قیمت تیرآهن در بازارغیررسمی با کاهش مواجه شد. به گزارش خبرنگار دنیای‌اقتصاد، دیروز سبد تیرآهن ریز در بازار غیررسمی با افت قیمت مواجه شد. به گونه‌ای که هر شاخه تیرآهن 16 و 18 با کاهش 5هزار ریالی به مبلغ یک‌‌میلیون و 380هزار ریال و یک‌میلیون و 680هزار ریال به فروش رسیدند.

براساس این گزارش، طی مدت یادشده هر شاخه تیرآهن ۲۰ نیز با افت قیمت ۷۰هزار ریالی روبه‌رو و به مبلغ ۲میلیون و ۴۸۰هزار ریال عرضه شد.
در این مدت، در حالی که هر شاخه تیرآهن ۲۲ و ۲۴ بدون تغییر قیمت عرضه شد اما هر شاخه تیرآهن ۲۷ با کاهش ۳۰۰هزار ریالی روبه‌رو بود و به مبلغ ۴میلیون و ۹۳۰هزار ریال مورد مبادله قرار گرفت.
این گزارش می‌افزاید: دیروز در بازار غیررسمی میلگرد آرامش حکمفرما بود.
طی مدت یادشده، همچنین انواع میلگرد تولیدی کارخانه‌های اردبیل، میانه، کرمانشاه و الیگودرز بدون تغییر قیمت در بازار غیررسمی عرضه شدند.


ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن