تحلیل بازاردنیای اقتصاد گزارش می‌دهد:

بازگشت آرامش به بازار آهن

شماره روزنامه: ۱۳۴۳ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۷۱۷۱۸۳ بورس-کالا

گروه بورس کالا- دیروز آرامش در بازار آهن حکمفرما بود.

گروه بورس کالا- دیروز آرامش در بازار آهن حکمفرما بود.

به گزارش خبرنگار دنیا‌ی‌اقتصاد، برخلاف هفته گذشته که قیمت میلگرد از روند صعودی برخوردار بود، اما دیروز قیمت این کالا بدون تغییر قیمت عرضه شد. براساس این گزارش، طی روز گذشته قیمت میلگرد ۸ آجدار کلاف نسبت به چهارشنبه هفته گذشته ۵۰ریال در هر کیلو افت داشت و به مبلغ ۶هزار و ۹۵۰ریال به فروش رسید.
در این مدت انواع میلگرد تولیدی اردبیل، میانه، کرمانشاه و الیگودرز نیز بدون تغییر قیمت در بازار غیررسمی موردمبادله قرار گرفتند.
طی مدت یادشده، دیروز سبد تیرآهن ریز با کاهش قیمت نسبت به چهارشنبه هفته گذشته عرضه شد، به گونه‌ای که هر شاخه تیرآهن ۱۴، ۱۶ و ۱۸ با افت قیمت ۱۰هزار ریالی و ۱۵هزار ریالی به ترتیب به مبلغ یک‌میلیون و ۱۴۵هزار ریال، یک‌میلیون و ۳۸۵هزار ریال و یک‌میلیون و ۶۸۵هزار ریال به فروش رسیدند.
این گزارش می‌افزاید: در حالی که طی مدت یادشده هر شاخه تیرآهن ۲۰، ۲۲ و ۲۴ بدون تغییر قیمت در بازار غیررسمی عرضه شد، اما هر شاخه تیرآهن ۲۷ با افت قیمت ۴۰هزار ریالی روبه‌رو و به مبلغ ۴میلیون و ۹۶۰هزار ریال مورد مبادله قرار گرفت.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن