مرکز خدمات فولاد ایران- خبر‌ها حاکی از آن است که تا ۱۰ سال آینده تولید قراضه در چین از میزان نیاز داخلی فراتر می‌رود و چین به صادرکننده قراضه تبدیل می‌شود، در حالی که بقیه کشور‌های جهان با کمبود قراضه مواجه خواهند شد. تا به امروز چین نه تولیدکننده بزرگی در بازار قراضه بوده و نه مصرف‌کننده مهمی، ولی چون مصرف فولاد در این کشور افزایش یافته روند جمع‌آوری قراضه نیز در حال افزایش است.

به جز چین میزان تقاضای قراضه جهان تا سال ۲۰۲۰ تا ۱۱۷ درصد میزان عرضه خواهد بود. در حالی که سال ۲۰۰۸ این رقم ۱۰۸ درصد بوده که یعنی میزان کمبود قراضه رو به افزایش است. این بدان معنا است که شاید تا آن زمان سایر کشور‌های جهان باید قراضه مورد نیاز خود را از چین تامین کنند.

آمریکا همچنان بزرگ‌ترین صادرکننده و ترکیه بزرگ‌ترین وارد کننده قراضه خواهد بود، ولی فاکتور پر ابهام و نامشخص در تعیین وضعیت بازار قراضه جهان، میزان واردات چین خواهد بود.

در سال ۲۰۱۰ متوسط قیمت قراضه بوشلینگ بین ۱۶۲ تا ۱۷۴ دلار بالاتر از متوسط سال ۲۰۰۹ یعنی ۲۶۲ دلار می‌باشد. قیمت با ثبات قراضه و بالا بودن پرمیم قراضه در تابستان نشانگر محدودیت عرضه در سراسر جهان است.

قابل ذکر است، میزان تقاضای قراضه ۶/۲۰ درصد در سال جاری و ۲/۶ درصد در سال ۲۰۱۱ افزایش خواهد یافت.