بازار فولاد

رشد تولید ناخالص چین کاهش می‌یابد - ۱۶ تیر ۸۹

شماره روزنامه: ۲۱۲۲ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۱۳۴۱۷ بورس-کالا

مرکز خدمات فولاد ایران- خبرها حاکی از آن است که موسسه گلدمن‌ساچس پیش‌بینی رشد تولید ناخالص داخلی چین را برای سال ۲۰۱۰ از ۴/۱۱ درصد به ۱/۱۰ درصد کاهش داده است.

مرکز خدمات فولاد ایران- خبرها حاکی از آن است که موسسه گلدمن‌ساچس پیش‌بینی رشد تولید ناخالص داخلی چین را برای سال ۲۰۱۰ از ۴/۱۱ درصد به ۱/۱۰ درصد کاهش داده است. گلدمن ساچس پیش‌بینی نموده که نرخ رشد ناخالص داخلی چین در نیمه دوم سال و قبل از افزایش، به ۸ درصد افت خواهد نمود. این موسسه پیش‌بینی سال ۲۰۱۰ را همان رشد ۱۰ درصدی ثابت دانست. همچنین نرخ تورم در چین امسال از ۴/۲ درصد به ۵/۳ درصد افزایش خواهد یافت. البته گلدمن انتظار دارد که نرخ تورم سال ۲۰۱۱ چین از ۸/۲ درصد پیش‌بینی قبلی به ۳/۱ درصد برسد.

تحلیلگران این موسسه معتقدند که نرخ تورم ماهانه چین از ماه ژوئن به بعد به میزان قابل توجهی کاهش می‌یابد و اگر در کوتاه‌مدت دولت چین سیاست خود را تغییر ندهد خطر رکود این کشور را تهدید می‌کند.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن