بازار پتروشیمی

کاهش اندک قیمت محصولات پتروشیمی

شماره روزنامه: ۲۰۱۳ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۵۹۴۷۴۸ بورس-کالا

گروه بورس کالا- قیمت محصولات پتروشیمی در بازار داخلی و نسبت به هفته گذشته اندکی کاهش داشت. قیمت pvc نیز در بازار داخلی با شروع هفته جدید کاهش یافت. به گفته تاجران pvc، نرخ پلی وینیل کلراید ۶۵۵۸ در بازار تهران یک هزار و ۲۵۵ و پلی وینیل کلراید ۷۰۵۴ نیز یک هزار و ۲۸۵تومان است.<br>

گروه بورس کالا- قیمت محصولات پتروشیمی در بازار داخلی و نسبت به هفته گذشته اندکی کاهش داشت. قیمت pvc نیز در بازار داخلی با شروع هفته جدید کاهش یافت. به گفته تاجران pvc، نرخ پلی وینیل کلراید 6558 در بازار تهران یک هزار و 255 و پلی وینیل کلراید 7054 نیز یک هزار و 285تومان است.

با این حال آگاهان بازار از توقف خرید و فروش pvc در بازار داخلی خبر می‌دهند. به گفته فعالان اقتصادی، خرید و فروش در بازار پتروشیمی‌ها به دلیل کاهش قیمت‌ها ضعیف است.


ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن