رشد ۳۰دلاری قیمت پلی‌پروپیلن آمریکا

شماره روزنامه: ۱۹۵۶ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۵۸۴۸۲۸ بورس-کالا

گروه بورس کالا- قیمت پلی پروپیلن در معاملات روز بیست و ششم نوامبر در بورس لندن افزایش داشت، اما نرخ پلی‌اتیلن ثابت ماند.<br>در این روز خرید نقدی پلی پروپیلن آمریکا و جهانی با افزایش ۳۰دلاری نسبت به معاملات ۲۵ نوامبر روبه‌رو شد و با نرخ ۹۹۰ به ثبت رسید و تنها خرید نقدی پلی پروپیلن آسیا و اروپا ثابت ماند و به ترتیب با نرخ یک‌هزار و ۵۰ و یک‌هزار و ۳۰دلار ثبت شد.

گروه بورس کالا- قیمت پلی پروپیلن در معاملات روز بیست و ششم نوامبر در بورس لندن افزایش داشت، اما نرخ پلی‌اتیلن ثابت ماند.
در این روز خرید نقدی پلی پروپیلن آمریکا و جهانی با افزایش ۳۰دلاری نسبت به معاملات ۲۵ نوامبر روبه‌رو شد و با نرخ ۹۹۰ به ثبت رسید و تنها خرید نقدی پلی پروپیلن آسیا و اروپا ثابت ماند و به ترتیب با نرخ یک‌هزار و ۵۰ و یک‌هزار و ۳۰دلار ثبت شد.

فروش نقدی پلی پروپیلن آمریکا و جهانی نیز در این روز ۳۰دلار افزایش داشت و با نرخ یک‌هزار و ۱۰دلار به ثبت رسید و تنها فروش نقدی پلی‌پروپیلن آسیا و اروپا ثابت ماند و به ترتیب با نرخ یک‌هزار و ۷۰ و یک‌هزار و ۵۰دلار به ثبت رسید. در معاملات ۲۶ نوامبر خرید و فروش نقدی پلی‌اتیلن آسیا، اروپا، آمریکا و جهانی نسبت به روز قبل آن ثابت ماند.


ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن