کاهش قیمت فلزات اساسی در بورس لندن
گروه بورس کالا – در معاملات بورس فلزات لندن قیمت آلیاژآلومینیوم و آلومینیوم رشد کرد، اما نرخ دیگر فلزات با کاهش روبهرو شد. بر اساس این گزارش در روز دهم نوامبر بیشترین افت را نیکل و کمترین را سرب به ثبت رساند.<br>
گروه بورس کالا - در معاملات بورس فلزات لندن قیمت آلیاژآلومینیوم و آلومینیوم رشد کرد، اما نرخ دیگر فلزات با کاهش روبهرو شد. بر اساس این گزارش در روز دهم نوامبر بیشترین افت را نیکل و کمترین را سرب به ثبت رساند.
کاهش ۹۰دلاری قیمت مس
در معاملات روز دهم نوامبر در بورس فلزات لندن قیمت مس ۹۰دلار کاهش یافت و هر تن از آن با نرخ ۶هزار و ۴۷۵دلار ثبت شد. در این روز خرید نقدی مس با نرخ ۶هزار و ۴۷۰دلار به ثبت رسید.
در انبارهای بورس فلزات لندن در این روز ۳۹۴هزار و ۱۵۰ تن مس موجود بود که از این حجم کالا ۳۹۲هزار و ۱۲۵ تن از آن معامله شد.
آلومینیوم ۲۲دلار رشد کرد
در معاملات روز مورد بررسی در بورس فلزات لندن قیمت هر تن آلومینیوم ۲۲دلار رشد کرد و با نرخ یکهزار و ۹۱۸دلار معامله شد. خرید نقدی این کالا در هر تن یکهزار و ۹۱۷دلار و ۵۰ سنت بود. در این روز در انبارهای بورس فلزات لندن مجموعا ۴میلیون و ۵۳۵هزار و ۹۰۰ تن آلومینیوم موجود بود که از این حجم کالا مجموعا ۴میلیون و ۴۱۵هزار و ۶۰۰ تن معامله شد. در این روز آلیاژآلومینیوم در هر تن ۱۵دلار رشد داشت. از این فلز در روز دهم نوامبر ۸۴هزار و ۳۲۰ تن آلیاژآلومینیوم موجود بود که از این حجم کالا ۸۳هزار و ۱۴۰ تن معامله شد.
کاهش ۲دلاری قیمت سرب و روی
در معاملات روز دهم نوامبر در بورس فلزات لندن در این روز قیمت سرب ۲۰دلار و نرخ روی ۶۷دلار کاهش یافت. هر تن سرب ۲هزار و ۲۵۸دلار و هر تن روی با نرخ ۲هزار و ۱۲۱دلار و ۵۰ سنت معامله شد. در این روز همچنین خرید نقدی سرب ۲هزار و ۲۵۵دلار و خرید نقدی روی ۲هزار و ۱۲۱دلار ثبت شد.
در انبارهای بورس فلزات لندن در این روز ۱۳۱هزار و ۳۵۰ تن سرب موجود بود که از این حجم کالا ۱۳۰هزار و ۱۲۵ تن از آن معامله شد. روی نیز ۴۲۵هزار و ۶۲۵ تن موجود بود که از این حجم کالا ۴۱۳هزار و ۸۲۵ تن معامله شد.
نیکل ۵۸۰دلار افت کرد
در معاملات روز دهم نوامبر در بورس فلزات لندن قیمت نیکل ۵۸۰دلار و نرخ قلع ۱۹۰دلار کاهش یافت. بر این اساس هر تن نیکل با نرخ ۱۶هزار و ۸۵۰دلار و هر تن قلع ۱۴هزار و ۸۶۰دلار معامله شد. خرید نقدی هر تن نیکل ۱۶هزار و ۸۴۵دلار و خرید نقدی قلع ۱۴هزار و ۸۵۵دلار ثبت شد.
در انبارهای بورس فلزات لندن در این روز نیکل ۱۳۱هزار و ۳۸۸ تن موجود بود که ۱۳۰هزار و ۳۸۶ تن از آن معامله شد. در این روز قلع نیز ۲۶ هزار و ۷۹۵ تن موجود بود که ۲۶هزار و ۶۳۵ تن معامله شد.